Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hány éves korig használnak...

Hány éves korig használnak általában babakocsit?

Figyelt kérdés
A lányom 2 éves. Most egy stokke xplory van de le akarom cserélni valami kisebbre. Nagyon szeretem. Nem is azzal van a baj, de nem használjuk sokat és csak ilyen kicsi szaladós kellene ami nem foglalja el az egész csomagtartót. Ekkora gyereknek kell még kocsi egyáltalán? Mert néha hasznos amikor sietni kell. Mert ő aztán még egy kavicsot is képes órákig nézni. Vagy ha elalszik az autóban ahoz már nagyon nehéz hogy cipeljem egész bevásárlás alatt. Különösebb szempont ezen kívül nincs. Csak ne legyen dög nehéz
2020. dec. 9. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

"Hogy mitől jobb azt kérlek kérdezd meg a gyerekemtől. Ebben elvan a babakocsiban meg nem. Ennyi."

Biztos a babakocsitok szar.

De a tricikli is babakocsi. Azt írni, hogy "én aztán nem tudom elképzelni, hogy egy 2 évest tologassak", de ugyanúgy tologatod, csak tricikliben. Az nevetséges.

2020. dec. 10. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:

11 tudom hogy nehéz a szövegértés.

En megmondom őszintén, nekem nagyon fura ha egy nagy gyereket tolnak babakocsiban. Mindig arra gondolok, hogy esetleg valami baja van? Körülöttem a 2 éveseket már max ilyen triciklivel tolják

Hol írom, hogy nem tudom elképzelni, hogy tologassam? Meg azt sem írom, hogy babakocsiban nem tudom elképzelni, csak azt, hogy fura. Azt meg egyenesen írom, hogy triciklivel tologatni/tologatjak körülöttem. Szerintem az a nevetséges, hogy egyesek itt mindent kiforgatnak.

Lehet, hogy a babakocsink szar de most nem költök el 500-600 ezret, hogy kiserletezgetni kezdjek, mert neked ez a beakadasod. Tricikli nekünk bejott és ennyi.

2020. dec. 10. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De mitől betegebb babakocsiban tologatni, mint tricikliben?

"Mindig arra gondolok, hogy esetleg valami baja van?"

Miért lenne beteg? A tricikliről miért nem arra, asszociálsz? Abban is csak ül.

A babakocsi nem kerekesszék.

2020. dec. 10. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem engem szólítottál meg, de nekem meg az a beakadásom, hogy a szülőkaros tricikli ugyanúgy babakocsi.

A "meddig használtatok babakocsit" kérdésbe bele kellene számolni azt is. ;)

2020. dec. 10. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont a minap talált meg egy ismerősöm azzal, hogy "ti még mindig babakocsiztok?" (1,5 éves sincs a kisebb gyerekünk)

"Mi már csak triciklit használunk." - a röhögés kerülgetett, de komolyan gondolta, hogy az egy fokkal jobb. Csak tudnám miben. 😌 Még ha a gyerek maga hajtaná akár egy métert is (de még nem láttam olyan gyereket, aki hajtotta volna, főleg hogy a tekerést később szokták elsajátítani, jóval a triciklis, babakocsis korszak után).

2020. dec. 10. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

14 ezzel is egyet tudok érteni, bele lehet számolni, ha a kérdező is annak veszi. Hiszen végül is az ő szemszögéből kell megválaszolni a kérdést ahhoz, hogy neki hasznos legyen. Viszont pont írtátok, hogy a triciklit nem engedik be mindenhova (bár en ilyennel nem találkoztam), tehát mégsem egy “jogállású” a kettő.

Miért fura? Nem tudom. Talán azért mert a babakocsiban ülő nagyobb gyerek már egyszerűen túl nagynak látszik benne. Kilóg belőle. Mintha a babakocsit tettek volna rá a gyerekre, sokszor olyan hatást kelt. Nyilván, amíg méreteibol vagy a babakocsi méretéből adódóan nem úgy néz ki mintha valaki beleszuszakolna egy 7 fos családot egy Fiat 500-ba, akkor nem fura.

Barátnőm 2 evese volt akkora magasságra, mint egy 3 éves. Hat ő allatira fura babakocsiban. Nem is használták már nyáron sem.

2020. dec. 10. 18:18
 17/17 anonim ***** válasza:

16, kinek mi a nagy.. Sose felejtem el: 10 hónapos volt a nagyobbik gyerekem, amikor a boltban beszóltak, hogy "ilyen nagy gyereket minek tologatok, jöjjön a saját lábán". Kár, hogy még sehol se volt akkor az önálló járáshoz, viszont magas volt és hosszú, loknis hajú, a 3in1 kocsink sportrésze pedig mini. Nagy volt a kontraszt.

Na neki jól megnéztük, hogy milyen babakocsit veszünk második járgánynak. Később abba még 5 (!) évesen is kényelmesen belefért. Nyilván annyi idősen már rég nem tologattuk, de amikor a testvérének összeszereltem, poénból beleült. Na abba nem tűnt volna furának neked 2 évesen se, mert akkor még elveszett benne.

2020. dec. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!