Hány éves korig használnak általában babakocsit?
Általában 3 éves korig.
Jellemzően azok teszik le hamarabb, ahol az autó a fő közlekedési eszköz.
Nagyvárosban, tömegközlekedés esetén tovább használják.
Átlag 2 èves korig
2,5 a lányom siman legyalogol 1,5h-t a lányom..
De van kisebb tesó is.. így ha behisztizik nem tudom felvenni ..
Ha időre megyek vagy messzebb és nem kocsival, akkor viszek inkább babakocsit.
Kicsit a hátamon viszem.
De ha nem lenne, akkor is megoldanám.
Alapvetően mi alig használtuk a babakocsikat..
Mi is most vettünk toljato triciklit, mivel a babám már most utalja a babakocsit. Egy éves lesz. Járni meg nem tud, de csak úgy ücsörögni nem akar. Ennek elvan a kormányával meg ilyenek. Lehet csak az újdonság varázsa.
En megmondom őszintén, nekem nagyon fura ha egy nagy gyereket tolnak babakocsiban. Mindig arra gondolok, hogy esetleg valami baja van? Körülöttem a 2 éveseket már max ilyen triciklivel tolják vagy sétálnak velük. Persze ertem, hogy nagyvárosban másabb az élet azért. Metró meg ilyenek. Haladni kell.
"Körülöttem a 2 éveseket már max ilyen triciklivel tolják vagy sétálnak velük."
De áruld már el mitől más a tricikli, mint a babakocsi, ha a funkciója ugyanaz, mivel úgy vannak kialakítva, hogy 3 éves kor alatt a lábuk se éri el a pedált? :) Ugyanúgy azzal is csak tologatod, a gyerek meg passzívan ül, cserébe kényelmetlen, mert nem lehet (többségét) fektetni, kupola nulla, és sok üzletbe, intézménybe be se engedik.
Én vagyok az egyik aki irta a triciklit. Es mint irtam, ezt jobban szerette, mert autos, van rajta kormany, duda, lehet tekergetni a gombokat, sokkal izgalmasabb volt neki, mintha csak ulne a babakcsiban. Kupolaja is van. Azzal nincs tapasztalatom, hogy hova engednek be vele, mert ha mentunk is, akkor jott velünk altalban vagy edesanyam vagy a ferjem es ha boltba be kellett ugrani, addig egyikunk kint maradt a gyerekkel, amugy sem akartam volna, hogy mindenhez hozzányúljon.
Allatkertbe meg nyilván beengedtek vele.
7 van egy csomó gagyi. A mienken van kupola és kényelmes, nagy, dönthető, forgatható ülése.
Hogy mitől jobb azt kérlek kérdezd meg a gyerekemtől. Ebben elvan a babakocsiban meg nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!