Szerintetek melyik hordozokendot vegyem? 1 honapos a babam kismama kabattal hasznalnam hogy ne kelljen babakocsival kozlekednem.
Nandu szövött kendőt használunk 3 hetes kora óta. Az elsőt kölcsön kaptam, és megszerettem. Vettem egy sajátot, csak hosszabbat. 2 évesen még mindig ebben viszem.
8 ezer forint volt, az szerintem nem drága.
De ha bizonytalan vagy, akkor látogass el egy hordozó klubba. Szinte minden nagyobb városban van. Ott tudtok próbálni, és kölcsönözni is. Mielőtt bármit vennél, szerintem érdemes kicsit kipróbálni.
Nandu kendőt nem javaslom. Ki lehet fogni nagyon jót, mint ahogy az egyik valadzolonak sikerült, de gyakori a hibás kendo. Kezdőként szovott kendobol érdemes a használtat választani, mert az be van törve, így könnyebb kötni vele.
Egy hónapos babánal a kendom kívül minden eszköz minden más hordozó eszköz kompromisszumos megoldás, ezeket ismerve és mérlegelve azért van alternatíva, de érdemes az előnyt-hátrányt figyelembe venni.
Kendok közül szovott és karikás hordozos kor végéig jó, rugalmas 6-8 kiloig kényelmes, hiába ir mást a gyártói ajánlás. (Hordozasi tanacsado)
nagygyerek mellett jutottam hozzá egy didimos katjahoz. aaaaaaa. biztos van jobb is, de az otthon lévő carolino után olyan szinten vajpuha volt, hogy zongorázni lehetne a különbséget.
Szerintem most ilyet vennék (persze vannak még álomkendők ezen kívül is)
Carolinot ne, azzal minőségi problémák is vannak.
Facebookon van használt hordozós csoport, ott sok minden van jó áron.
Rugalmasat nem éri meg használtan venni, de azt sokáig nem is tudnád használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!