Ez a babakocsi augusztusban szuletendő babànak jò lenne? Egy textilmòzes belefèrne? Tèlre van tèli mòzesunk vàzzal, Tavaszra meg màr sportkènt hasznàlnànk.
Végülis talicskában is lehet tolni a gyereket, de miért nem keresel egy valódi babakocsit?
Egyébként nyugodtan mehet egyből a "téli" mózesbe az a gyerek. A textilmózes nagyon rossz választás hő szempontjából nyárra
"Nyári baba télen amúgy meg se fog már maradni a mózesben, 3-4 hónaposan nekem mindkettő megunta a hanyattfekvést"
Nyár végi gyerekem következő tavaszig simán mózeses volt... és akkor is csak azért váltottunk, mert kinőtte hosszra és súlyra is.
Ès milyen babakocsitok van kedves utolsò?
Nem tudom jobb e a 2 in 1 vagy elèg egy sport ?
De sokat nem lehet vìzszintesig dönteni ha kellene
Első babànknàl nem hasznàltunk mòzest mert bukòs volt nagyon
Keresek de nem talàlom melyik lenne a megfelelő
Olyan sok van eltèvedek a sok fajtàban
Vèlemènyekkel többre megyek
"Első babànknàl nem hasznàltunk mòzest mert bukòs volt nagyon."
A miénk függőlegesben is bukott, ettől függetlenül használtunk mózest, de ékpárnát lehet venni babakocsiba is.
Nem írod a szempontjaidat (azt leszámítva, hogy spórolósan szeretnéd megúszni). Így hogy lehetne javasolni?
Nekem pl: szempont, hogy lássam a gyereket, azaz velem szemben lehessen tolni. Ez a legtöbb külön kapható sportnál nem megvalósítható (pedig egy refluxnál lényeges). A linkelt sport így szóba se jöhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!