Miért vesz mindenki 300.000-es babakocsit, amikor én tudtam használtan venni 40ért, és semmi baja, ugyanúgy gurul?
Komolyan az az érzésem, hogy az emberek presztízst csinálnak ebből, hogy minél drágább babakocsit vegyenek. Én ismerőstől vettem ennyiért, szépen gurul, kényelmes a gyereknek is, 3 funkciós (amire amúgy semmi szükség, adom is el nemsokára, és veszek egy sport babakocsit).
Szóval ha gondoljátok, mondjátok el, miért nem költitek inkább azt a maradék 240.000-et valami másra?
Jó, tudom, megtehetitek, stb, hogy drágát vegyetek, meg semmit se sajnáltok a gyerektől, igen, tudom... hiába lenne nekünk is pénzünk rá, megszakadna a szívem ha ennyit költenénk egy babakocsira, nagyon feleslegesnek érzem. Több gyereket tervezünk mi is, majd a következőnek is veszek valami használt mózesest arra a 6 hónapra, után azt is eladom.
Én se vettem volna drágát. Szép és jó, hogy majd eladjuk de azért ez nem így megy. Egyrészt aki rá akar költeni mondjuk 250-et egy babakocsira az nem az én használtamat fogja megvenni, vesz egy újat. Másrészt meg mi van ha elcsesszük? Borítottam már bele kávét, csepegtettük le meggylével, hányta le a gyerek, az isten se szedi ki belőle. Hiába vigyázol rá ha szűk helyen valamibe beleakad és kiszakítod már nem adod el. A szívem szakadt volna meg ha egy 300 ezres babakocsit teszünk tönkre. Az 50 ezreset nem sajnálom annyira. Szerintem sok ember nem gondolkozik előre ilyen szempontból. Én úgy voltam vele, hogy az a 200 ezer forint amit spóroltunk rajta a gyereknek 1 félév az egyetemen. Ami már jobban fogja érdekelni mint hogy milyen babakocsiban volt tologatva.
Egyébként ha valaki nem használja sűrűn akkor persze, kisebb eséllyel teszi tönkre. De ez megint csak szívfájdalom, hogy minek adjak ki 300 ezret valamire amit heti egyszer használok? Nyilván mindenkinek magánügye de szerintem akkor is logikátlan butaság megvenni valamit drágán csak mert jujj rózsaszín pillangós.
"200ezer egy félév az egyetemen? Ezt nagyon benézted"
Gazdasági szakokon önköltségesen jelenleg 210 körül mozog. El lehet menni ezredik jogásznak vagy alulfizetett orvosnak csak nem sok értelme van.
55ért vettem 3in1 babakocsit használtan. Nem kellett másikat venni.
Ismerősöm 150ért vett 3in1. Mikor elkezdték a sport részt használni, másikat vett. "Kicsi a parkoló rész" "Nem fér a kocsiba".... Stb
🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!