Kinek milyen hordozó vált be? Kendős, kenguru stb.
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni kinek mi vált be hordozással kapcsolatban?
Röviden 3 hónapos baba, nagyon sokat van ölbe, nehezen van el egyedül így elég nehéz a házimunkát megcsinalni.
Próbáltuk már a szövet kendőt, nekünk nem jött be, nehéz felkötni beletenni a babát nem volt rugalmas az anyag.
Tudnátok markát mondani ami szépen tartja a baba fejt, nem csetlik botlik a nyaka és egyszerű beletenni, levenni, felvenni.
Köszi előre is a válaszokat.
Rövid távokra karikás, hosszabbra szövött kendő, én imádok bogozni vele, új kötéseket tanulni meg ilyenek. Aztán mikor már apával megosztottuk a hosszabb túrákat (10 km a Pilisben, nyaralások alatt egésznapos városnézés meg ilyenek), akkor kendős csatost használtunk, három és fél éves koráig.
Sok jó márka van: Maraya, Sweetberry, Babybooz, Ringa
Köszönöm a sok választ.
Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy Miskolcon vagy a környéken van olyan hely ahol ki lehetne próbálni a hordozókat és esetleg segítenek kiválasztani a nekünk legjobbat?
Nekünk gremese-mei-tai van. Nagyon szeretjük, sokat használjuk.
Sok csatos hordozó kipróbáltam, nekem nagyon kényelmetlenek voltak.
Rugalmassal (Liliputi) kezdtem, amíg nem lett nyár és ekkor váltottunk szövöttre, hisz az 1 rétegben nem olyan meleg ( amazonas, Little frog), de alig 1 hónapot tudtam használni, mert 4,5-5hós korában hátulra kellett tennem, kendőben képtelenség volt így ekkor vettünk egy csatosat (Liliputi) azóta is azt használjuk, egész napos túrán is voltunk vele :)
Van egy karikásom is (LF), abban eltolja magát, sír...az nem vált be 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!