Milyen hordozó kendő jó ujszülöttnek, aki 3 kg alatti súlyú?
Azért kérdeztem, mert koraszülött babának nem ajánlják a rugalmas kendőt. De persze köss bele egy egyszerű kérdésbe..
Kérdező: keskeny szövött vagy karikás kendő ajánlott nekik. De lépj be hordozós csoportba facebookon, fognak segíteni.
2. Válaszoló vagyok, 32 hetre született koraszülött ikreimnek, kifejezetten a keskenyitett rugalmas kendőt javasolta egymástól függetlenül két hordozasi tanacsado is és egy harmadik végezte a kesjenyitest. Akkor voltak két kiló koruliek.
A 2750 grammal (37+1) született első fiamat is rugalmasban kezdtem hordozni. Igaz ő nem koraszülött volt.
Személy szerint, én a szovott kendőt jobban szerettem már az ikrekkel, alig vártam, hogy valthassak. Őket elől alig hordoztam, nagyon hamar hatra kerültek.
karikás kendő esetleg?
Azt korababáknak is szokták ajánlani (mondjuk én csak hordozós anyuka vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!