Kismamik, ti dolgoztok valami otthoni munkát gyes alatt?
Figyelt kérdés
ha igen, hol találtatok munkát?2010. júl. 11. 13:16
1/4 anonim válasza:
segíteni nem tudok hol találhatnál ilyen munkát,de minden tiszteletem a tied ha betudod vállalni.nekem nem menne,még így is alig marad időm mindenre.4.5 hós kislány anyukája
2/4 anonim válasza:
Ruházok.:)Neten árulok egyéb helyeken beszerzett,"gatyába rázott",jó minőségű angol használt ruhát.
3/4 A kérdező kommentje:
Valamit sajna kell csinálni, mert jelenleg a férjem se annyit keres mint szokott és kéne egy kis kiegészítés.
2010. júl. 11. 14:56
4/4 anonim válasza:
Én szerettem volna, de nem találtam. Sok otthoni munka van meghírdetve, de 99%-ban átvágás, úgyhogy vigyázz, nagyon járj utána, ha esetleg találsz valami jó hangzót, hogy az tényleg úgy van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!