Honnan tudjam hol a határ elkapatás és "hagyjuk hogy élvezze a gyerekkort" között?
Hát konkrét példa nélkül nehéz erre mit mondani, de igazából mindkettő egyszerre ( (szerintem).
Nagy felfedezések kora ez most, hagynám, hogy bontakozzon ki, de közben természetesen ami később srm megengedhető, az most sem. Pl hagyom, hogy dobálja szét a játékokat, de még nem várom el tőle, hogy össze is pakoljon. De ugyanakkor hagyom, hogy a tv távirányítójának gombjait nyomogassa, de nem engedem, hogy földhöz vágja. Ha ezt teszi, elveszem. Ezek ilyen egyszerű példák, de érthetőek a határok.
#4-es! Nem írtam, hogy ne segíthetne elpakolni a játékait. Azt írtam, hogy nem várom el egy 11 hónapostól...
Az, hogy önként segít nekem teregetni, az nem jelenti azt, hogy bármikor mosok, utána befogom őt teregetéshez, mert meg tudja csinálni. Ha van kedve hozzá, csinálja. Pont ez a lényeg. Ami tilos, azt nem engedem csinálni, amiben kibontakozik, abban hagyom. 11 hónaposan nem rakattam vele rendet és nem is vártam el. Bőven a rombolós korszak elején... Először talán tanuljon rendesen járni, nem?
6os...Hát te sem vagy normális. Rákiáltani egy 6! hónaposra
... Hát persze hogy nem érti meg
Úr isten..Ilyen embereket
Hát aki egy 6 hónapost akar fegyelmezni, az tényleg elég beteg... Szegény gyerek.
"Szerintem nem értette"... Nahááát! Komolyan??? Fél éve a világon van és még nem érti mit illik csinálni a buszon???? Fúúú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!