Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan nő, aki nem...

Van itt olyan nő, aki nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

És, ha igen miért?

Én 26 éves vagyok és tudom nem egy szép dolog ilyet kijelenteni, de nem szeretnék gyereket. Hosszasan tudnám ecsetelni, hogy miért nem, de az most mindegy.

Egyébként teljesen jól kijövök a gyerkőcökkel, szóval nem “gyerek undorom” van...

2019. júl. 8. 17:39
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Bocsánat de két 61-es is van :D Nem ugyan az mind a 2 :)
2019. júl. 9. 20:20
 52/60 A kérdező kommentje:

Uramisten mi folyik itt. Ha ezt tudom ki nem irom a kerdesem. Tovabbra sem jelentem senki kommentjet es nem is toroltetem oket... viszont nem lehet valahogy a kerdesem kitorolni? Mert en nem akarok itt ilyen vitàknak teret adni, teljesen feleslegesen.

Egyebkent azt sem tudtam, hogy van ilyen “childfree” kozosseg, vagy hogy erre egyaltalan barmi kifejezes. En nem tartom magam “childfree”-snek. Nem utalom a gyerekeket, nem is idegesitenek. Beszelgetni is csak azert szerettem volna olyanokkal, akik szinten nem szeretnenek gyereket, mert tudom, hogy nem ez a normalis, es erdekelt volna, hogy másnál miert alakult ki ez a dolog. Marmint, hogy nem szeretne gyereket.

Egyebkent bennem tobbnyire egeszsegugyi problema miatt alakult ki a felelem azzal kapcsolatban , hogy gyermeket vallaljak. De ezt hosszu lenne leirni. Persze nem akarom erre fogni a dolgot, de tul nyomoreszt emiatt erzam azt, hogy nem vagyok kepes egy gyereket felnevelni . Testverem kisgyerekere rengeteget vigyazom (1,5 eves) imadom, szeretem, sokszor hamarabb elalszik rajtam , mint a sajat anyukajan.

Egyszeruen csak a felelmeim meggatolnak abban, hogy szeressek sajat gyereket.

Legyszi ne veszekedjetek, semmi ertelme ilyenbe energiat fektetnetek. Már bánom, hogy kiirtam a kerdest. Megprobalom toroltetni.

2019. júl. 9. 20:39
 53/60 anonim ***** válasza:
Kérdező, veled semmi gond, teljesen normálisan kommunikáltál, a 61%-os litániás agyamenttel van a baj.
2019. júl. 9. 20:54
 54/60 anonim ***** válasza:

Kérdező veled tényleg nincs gond. Lehet nem szeretni a gyerekeket.Lehet,hogy egy nő azt mondja soha nem akar szülni. Nem kell mindenkinej szülni. Van aki nem akar,én elfogadom.

Csak arra hívnánk fel a figyelmet,hogy attól még maradj normális 😁 sokaknak nwm sikerül sajnos. Minden jót

2019. júl. 9. 21:24
 55/60 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, téged is kérdeztünk, hogy ezzel kapcsolatban miről is besuélgetnél, mert egyáltalán nem evidens, hogy valaki valamit nem szeret és arról akar beszélni.

Nyugodj meg, normális ha nem akarsz gyereket. Egyrészt még akarhatsz később, másrészt olvasd el az önmagát oly okosnak tartó és anyukákat becsmérlő minősíthetetlenül ostoba válaszolót elrettentő példaként. Ez van, ha valaki erényként erőlteti a saját kudarcait másojra, pedig senkit nem érdekel...

2019. júl. 9. 21:32
 56/60 anonim ***** válasza:

Azta jol lepontoztatok , pedig megirtam a tuti es meg goromba sem voltam .

Valami csunyat kellett vona irjak . Koszi

2019. júl. 10. 18:57
 57/60 anonim válasza:
10%
Régi a bejegyzés, de azért írok. Ti, gyermekes szülők valami borzasztóak vagytok. Gyűlölitek azokat, akik nem akarnak gyereket és azt hiszitek, mintha a childfree emberek csak azért léteznének, hogy titeket bántsanak. Nincs bennetek semmi empátia, és főleg ti NŐK, szégyellhetnétek magatokat. Száz éve egyes nők ugyanígy bántak/vélekedtek azokról az asszonyokról, akik elmentek dolgozni, ne adj Isten elváltak. Csak mert ki mertek lépni a szerepkörükből. A kérdezőnek segítségre lett volna szüksége, mert nem elég baj szerencsétlennek a saját bűntudata, mások elítélik csupán azért, mert nem akar gyereket vállalni, még jöttök ti is ócsárolni a "pária gyerekmenteseket". Egy olyan mondvacsinált indokkal tódultatok ide, hogy rossz helyre írta ki a kérdést. Nem tudtam, hogy megsértették a magántulajdonotokat. De amint látom, utáljátok a vegetáriánusokat is. Miért is? Mert nem olyanok, mint ti? Pedig becsülendő, ha valaki védi az állatok életét. Nincs semmi racionális magyarázatotok a gyűlöletekre, ti csak utáltok másokat, mert nem álltak be a csordába. Fürdőzzetek a nagy büszkeségetekben, amiért ti ilyen nagyszerű példaállampolgárok vagytok, a gyerekmentes övezetbe pedig nincs mit mászni, ha nincs humorérzéketek. Akinek nincs gyereke, nem mászik a babás csoportokba, hogy szidja a gyerekvállalókat.
2019. szept. 27. 09:25
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó Te tudsz olvasni??

1: senki nem a kérdezővel vitázott, hanem ezzel a 60 akárhány%-os válaszolóval, aki kijelentette hogy "kiafaxt érdekel" egy olyan ember élete, akinek gyereke van. Aki ledegradálta az anyákat, egy olyan szintre amiben azok csak szülni tudnak, meg xarospelusokról beszélgetni, bezzeg ti childfreek olvastok, meg dolgoztok, meg utaztok. Akkor tedd már fel magadnak a kérdést, hogy ezek után ki a rosszindulatú???

Eszem megáll, hogy úgy beszél itt 1-2 ember a másikról mint egy véglényről majd még nektek áll feljebb, hogy azok az emberek meg merészelik védeni magukat.

nem, semmi bajunk a childfeekkell csak azokkal, akik ide jönnek mocskolódni meg sárga földbe döngölni a saját nőtársaikat, mert azok gyereket szülnek.

"Akinek nincs gyereke, nem mászik a babás csoportokba, hogy szidja a gyerekvállalókat."

WHAT??? ti nem itt vagytok épp egy babás csoportba?? És nem minket vegzáltok?

Édes Istenem.

Amúgy jószívvel ajánlom a gyermekmentes övezet nevű dedóoldalt, ahol jó poén a gyerekek elméletben való felgyújtása pl. Na oda menjél sírni, hogy micsoda dolog így beszélni. De azt nem teszitek, mert mint írtam más szemében szálkát, sajátotokban gerendát sem. Mocskolódni, sértegetni azt csak nektek szabad, aki meg merészeli védeni magét, még az a rossz.

Mi lenne ha fognátok magatokat a frusztrációtokkal együtt és eltakarodnátok a gyerekvállalás rovatból??

2019. szept. 27. 14:19
 59/60 anonim ***** válasza:
52%

57-es teljesen nevetséges, ahogy erőlködsz.

Itt te vagy az, aki minősíti a gyermekes nőket, olyan zsigerből, hogy észre sem veszed...

Utolsónak teljes mértékben igaza van. Ehhez hozzátenni már felesleges. Ti szegény gyereket nem akarók megértést vártok...van egy rossz hírem: Meg vagytok értve, csak ezen nincs mit beszélni. Veszekedni meg menjetek politikai csoportokba, ha annyira unatkoztok.

2019. szept. 27. 15:36
 60/60 anonim ***** válasza:

"A gyerekmentes övezetbe pedig nincs mit mászni, ha nincs humorérzéketek."

Mi a humoros mesélj? Gondolatban felgyújtani a babákat, elhízott anyakocának, momzillának gúnyolni a nőket akik szültek, és azok minden féle fajta kifigurázása, lealázása?

Jajjj de vicces hihihaha fogom a hasam. Ha neked ez poén akkor el kicseszett szociopata vagy akinek kezeltetni kéne magát. Bántani, gyűlölni bármely embert nem vicces soha semmilyen formában. Örülök hogy felvilágosíthattalak róla, "érzékeny őzikelelkű angyalszárnyú" kis childfreem. Hogy egyem a jólelkű megbántott kis szíved. Két agresszív gyerekgyűlölő benyögésed között majd elmorzsolok pár könnycseppet érted. Jó?

2019. szept. 27. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!