Mi a fenét csináljak, már megőrjítenek!?! Családom túlságosan félti a babámat, de így nem hagyják fejlődni, megismerni a világot!?
Az én anyósom ugyanilyen:) Csak még azzal is tetézi, hogy elvesz valamit a gyerektől, hogy nem szabad, majd amikor szépen néz rá, visszaadja:(
Én azt csináltam, hogy amikor a gyerek aludt, leültettem, és elmagyaráztam neki, miért ne csinálja, amit csinál. Hogy a gyerek most tanulja az életet, és nem lesz mindig mellette valaki, hogy elkapja, mielőtt elesik. Most még közel van a földhöz, nem üti meg magát, és ha megtanulja az esést, nagykorára stabil lesz. És nekem az a legfontosabb, hogy életrevaló felnőttet neveljek a gyerekből. És megkérdeztem mi a véleménye erről. Azt mondta, érti, és megérti, visszavesz. Azóta javult a helyzet, bár még mindig nem az igazi:) Talán nálatok jobban beválik a beszélgetés, ha nem, akkor ritkítsd a találkozásokat. Kitartás!
Ő is ezt csinálja, kikapja a kezéből a játékokat meg mittudom én még mit, hogy jajj lenyelheti és hasonlók!!
Amúgy ő minidg ilyen volt, 20 évesen fogta a fiai kezét az úttesten és 23 évesen is bevitte nekik a kaját, felvágva!!!! Tiszta beteg! De a gond hogy rettentő sértődékeny, gonosz ember, ne szeretnék ebből komoly családi vitát :( Pláne mert egyébként szeretem.
Csak piszok nehéz, mert úgy érzem, hogy ő rossz, felelőtlen anyának tart amiért nem tartom burokban a gyereket, amiért hagyom hogy feltérképezze a környezetét, maga ismerje meg a világot, persze ésszerű és biztonságos keretek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!