Ilyen időben miben viszitek ki babáitokat? (mi 4 hósak vagyunk) Légyszíves pontosan írjátok le hogy mit adtok rájuk! És mennyi ideig hagyjátok kint a friss levegőn (pl. aludni) őket?
Szia! Mi már az oveált hordjuk. Alatta tipegő van, kis zokni, hosszú ujjú vékony ingecske. Sapka, esetleg kesztyű. A babakocsiban (nem mély kocsi, hanem már a sportkocsi szerű) lábzsákban van, de viszem a kis takaróját is.
du 3 körül megyünk ki és kb. 5-ig kint sétálunk, ezalatt az idő alatt vagy alszik vagy csak nézgelődik, de már sötétedéskor úgy vettem észre, hogy picit félénk. Na meg már lassan éhes is.
Üdv. 8 hónapos lányka anyuja
Szia.
amikor ennyi idős volt a kisfiam akkor mi ilyen csúnya időben max.fél órát voltunk csak kint.
Ráadtam ilyenkor:hosszú ujjú badyt,egy kis hosszú ujjú inget,vagy vékony pulcsit,harisnyát,egy vastag rugdalózót hosszú ujjú hosszú teljes lábszárasat,és még egy pulcsit,vastag sapka,sál,kesztyű,és én vastag overált(kezeslábast,mindenki máshogy hívja) használtam amíg ilyen picurka volt,és a babakocsiban mindig betakartam egy pléddel.
Bár ebben is szerintem minden szülő máshogy gondolkodik,de én szerettem mindig jól beöltöztetni a kisfiamat,mert fázós volt és mert így én is nyugodtabb voltam,hogy biztos nem fázik meg,mert hiszen ha csak magunkat nézzük én is mindig fázom és szeretek egy réteggel vastagabban öltözködni,ha megyek valahova mert ha melegem van letudok venni magamról valamit,de ha netalántán fáznék mert nem öltöztem be akkor már nem lenne mit felvennem az utca közepén,nem igaz?
Szia. Mi is 4 hónaposak vagyunk. Általában 3-fél 5-ig szoktunk kinn lenni, eközben szokott aludni háromnegyed órát. Hosszú ujjú body és hosszú ujjú rugdalózó van rajta benn a lakásban, én erre szoktam adni a kezeslábast (ez még a poláros, ha hidegebb lesz majd akkor adom rá az anorákosat), sapkát. A kocsiba vastagabb takaróval betakarom és erre rápatentolom a kocsi lábzsákját.
Kesztyűt még nem adtam rá, de lehet, hogy már az is fog kelleni. Séta közben mindig megnézem a kezét, hogy milyen meleg, de eddig még jó meleg volt.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!