Mikor teszitek le este aludni a babáitokat? Mennyi idős?
A lányom két hónapos és azt vettem észre h jobb neki ha 9-fél 10 körül teszem le.
Eddig 10 körül tettem le és volt h csak 6-kor ébredt enni így viszon már 3-kor kel enni majd 7-kor megint és utána nehéz vissza rakni még aludni pedig látom h álmos.
Mindig 7-kor van fürdés, utána még 8 előtt alvás reggel 6-ig.
Most 1 éves.
10 hós. 9 körül alszik el este, és 7 körül kel reggel. enni felkel éjszaka még mindig.
2 hós korában /tél volt ugyan/ szigorúan tartottam, hogy 7-kor fürdés, utána kajci és alvás, nem hagytam fent tovább. akkor is aludta 6-7 körülig. akkor is kelt éjszaka enni:-( ja, és tápszeres. viszont ennyi idősen még anyatejes volt.
3 hós és 8-kor fekszik
1-2 hós korában fél10-10 körül aludt, aztán saját magának előrébb hozta az alvás időpontját - korábban nyűgösödött
így is alszik reggel fél8-ig, de eldumál a forgón levő állatkáknak a kiságyban, és megvárja türelmesen míg én 8 körül kimászok az ágyból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!