Mik az autizmus jelei?
Van itt olyan ember akinek autista a kicsije? Tőlük kérdezném
Mennyi idős volt a kicsi mikor kezdtétek észre venni hogy valami más
Mik voltak azok a dolgok ami miatt felfigyeltél?
Fiam 13 hós és kicsit aggódom ezmiatt. Tudom ennyi idősen még nem lehet kimutatni ezt.ezért kérdezem az olyan anyukákat akik már ilyen táj elkezdtek felfigyelni a jelekre.
Nekem egyik kozeli rokonom gyermeke autista.
Amit eszrevettunk hogy másképp csinál mint egy egészséges baba:nem volt szem kontakt,mozgás,fejlődés késett,nemfogta meg a csörgőt,gagyaraszas is elmaradt
Mi miatt gyanakszol?
Manapság minden első gyerekes anya ezt hiszi a gyerekéről...
Kesves második. Nálunk semmi ilyesmi nincs.
Max annyi hogy ő ez az igazi baba. Megfog minden megy mindenhova élvezi az életet. Viszont olyan mintha nem értené a kéréseimet
Igazából én sosem gondoltam a testvérem bizonyít el. Merthogy nem mutatja meg testrészeit nem pápázik nem csinálja amit kérsz.
De én ezt normálisnak láttam eddig. De most elkezdtem aggódni.
Mit kérsz tőle?
Az enyém mondjuk 12 hós de nagy dolgokat nem kérek. És csak azt érti meg amit már 2000 x mondtam neki 😅 születése óta. Lényeg a lényeg, hígy puszit ad vagy oda adja ha kérek valamit. De tényleg ezerszer mondtam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!