Egy 7-8 hónapos baba, akinél már ki van váltva étkezés, kb. mekkora adag főzeléket eszik meg egyszerre?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden baba más, csak kíváncsiságból kérdezem. Most szeretnék kiváltani majd egy étkezést.2019. jún. 9. 22:52
3/7 anonim válasza:
A lányunk max. 50 gr-ot evett meg, rosszabb napokon 30-at és utána 4 órán keresztül nem fogadott el semmit.
4/7 anonim válasza:
230-250 grammot, mikor éppen nem jött a foga. Akkor a tápszert nem is fogadta el napközben (már 4 étkezés ki volt váltva Neki, mert amint kapott “normális” ételt csak azt akart enni), csak este és éjjel. Mikor jött a foga, akkor olyan 80-100 grammot és akkor napközben többször is kért tápszert.
5/7 anonim válasza:
9 hónapos babám megeszik egy üveg bébiételt kB. 190 g.
7/7 anonim válasza:
Ha nem jött a foga, akkor a fiam egy bébi mélytányérnyit megevett mindig.
Sosem mértem nem tudom az mennyi. Pl a dmben, Tescóban is vannak étkészletek babáknak, azokhoz szokott járni egy mélyített. Na arra gondolok.
Viszont ha fogzott vagy úton voltunk akkor szinte semmit sem evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!