Kisfiam már 2x megeszik egy nap egész adag bébiételt. Utána még mindig tápszert kér. Nincs így kiváltva akkor étkezés?
Figyelt kérdés
Tízóraira gyümölcs, ebédre zöldséget kap eddig. Utána jön még kb. 30 ml tápszer, mert mást nem fogad el. Védőnő szerint így még nincs étkezés kiváltva, mert tápszert iszik utána. De gondolom inni kell neki vmit. Ha nem adnék neki utána inni, az gondolom nem jó. (Egy korty vizet vagy gyümölcslét sem fogad el)2019. máj. 17. 12:06
1/9 anonim válasza:
Akkor lenne kiváltva, ha nem adnál neki tápszert.
2/9 anonim válasza:
Az anyagej/tápszer nem inni, hanem ennivaló. Amíg szopizik/tápszert eszik rendes kaja után, addig nincsen kiváltva az étkezés.
3/9 anonim válasza:
Így nincs kiváltva, de én nem két egymás után következő étkezést váltanék ki a helyedben zöldségre vagy gyümölcsre, hiszen egyik sem túl laktató, hanem ebéd helyett inkább uzsira adnám a zöldséget. Ezen kívül pedig ha ki akarod váltani teljesen, akkor próbáld meg, hogy inkább bontasz még egy ugyanolyan üvegest, lehet, ha abból beenne, nem kérne plusz tápszert. Inni pedig elég még a tápszer. Két étkezés közt próbáld itatni, nem kell rögtön utána, elég lédús a gyümölcs is meg a zöldség is.
4/9 anonim válasza:
Keverhetnél daráltkekszet a gyümölcsbe, úgy laktatóbb. Persze csak ha már bevezetted a glutént.
5/9 A kérdező kommentje:
És akkor ebéd helyett mit javasoltok?
2019. máj. 17. 12:52
6/9 anonim válasza:
Sir meg ha elfogy az etel? Vagy csak magadtol adsz tapszert? Aktalaban annyi etel kell amennyit megenne tapbol. Ha 200ml eszik belole akkor etelt is annyit adj.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, sír még. De egy üveg bébiétel után meg csukja be a száját :)
2019. máj. 17. 14:43
8/9 anonim válasza:
Elizo vagyok. En utana meg vizet adok neki. Van mikor nekem is sir, de hamar elterelem a figyelmet a vízzel. Nem éheztetem, de azert 30dkg-at nem adok neki, mert csak kibukja ahogy kúszik. Hozza kell szoktatni a vizhez. En eliszor csoros poharbol adtam, azzal elszorakozott kozben. Mostmar poharbol itatom, de van ket fule, o is fogja kozben.
9/9 anonim válasza:
És az miért baj, ha nincs kiváltva étkezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!