Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testvérem esküvöjére megyünk...

Testvérem esküvöjére megyünk de 6 hónapos babám van. Milyen praktikákat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Én leszek a tanú anyukám az örömanya. Nem tudom kire hagyni. Főleg a lagzi érdekelne hogyan oldjam meg?
2019. máj. 31. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:
7%
Én nem mennék a buliba. Normális testvér ezt megérti.
2019. máj. 31. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

A szertartás lesz a neccesebb. Előtte bűbájosra zabálja magát, tiszta pelenka, hogy minél kisebb esélye legyen a nyafinak. De azért kérjetek meg egy kedves rokont, hogy ha kell, akkor vigye ki (pár percre), hogy ne zavarja a szertartást. Célszerű babakocsiban végigülnie, és akkor kivinni is egyszerűbb.

A lagziban meddig szeretnétek maradni? Szükség lesz egy csendes zugra, ahol tud aludni, és ahova időnként el tudsz vonulni vele. Egy babakocsis sétát is be lehet iktatni. A ők ember, zaj és újdonság extrán lefárasztja. Jó, ha időben adsz lehetőséget neki aludni. Különben túlfárad, és pont azért nem tud aludni. Onnantól marad a sírás beájulásig. Inkább vidd el sétálni, vagy kocsival menjetek vele egy kört. A ringatástól elalszik, és amíg húzza a lóbőrt, addig ti tudtok táncolni és beszélgetni.

Azért lélekben készülj fel, hogy nem fogtok hajnalig bulizni.

2019. máj. 31. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Megeteted, tiszta pelus és a szertartás alatt valamelyik rokon kezébe nyomod, hogy sétáljon vele kint. A lagzin meg valószínűleg jó hektikusan fogsz részt venni. Mi is mentünk, bár 9 hónapossal, hol kint sétáltam vele, hol bent barátkozott, hol az autóban szoptattam, néha futtában enni is tudtam valamit... végül hazafelé jót aludt. Aztán másnap visszatértünk a szent napirendhez :)
2019. máj. 31. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
6 hoapos volt szinten a gyerekem, legjobb baratnom eskuvojen voltam koszoruslany. Ferjem hordozta, a polgari szertartas alatt az ajto kozeleben volt, a templominal nem jott be, kint setalt vele, a gyerekunk jokat aludt rajta. A kocsiban szoptattam, illetve a hordozoban is szuperul meg tudtam diszkreten szoptatni, ehhez kellett egy szoptataskompatibilis ruha. A lagzi hangosabb reszeig mar nem maradtunk, kb. este 9-ig voltunk, a vegen mar en hordoztam, es el is aludt, mi meg ehettunk is addig. Ugyanez persze mehet babakocsiban is, ha van eleg hely a helyszineken. Mi 3 kulonbozo helyszinen voltunk, kifejezetten jol jott, hogy nem kellett babakocsizni. Ha a lagzin tovabb szeretnetek maradni, akkor ilyen zajszuros fulvedot erdemes venni neki.
2019. máj. 31. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!