Ajanlanatok nekem szep kisfiu neveket?
Kicsit nyers az első hozzászóló stílusa, de abban igaza van, hogy nevet egy életre választunk a gyereknek, nem csak addig amíg kicsi.
A szép egy elég relatív fogalom. Inkább azt válasszátok ami nektek tetszik.
Itt az összes anyakönyvezhető:
A szép elég relatív, nekem a magyarosabb nevek tetszenek, ebből a vezetéknévhez a nem túl rövidek és a nem annyira gyakoriak illenek, így ajánlatom: Bercel, Lehel.
Atya eg :D nyilvan egy eletre szol es anyakent nyilvan olyan nevet szeretnek amit egesz eleteben buszken visel es nem fogjak csufolni, igazabol remeltem hogy ez egyertelmu de valaki mindent szo szerint ert. Hagyjuk is. Utolso koszonom szepen.
Sok-sok nevet atneztunk de mint szulok igy nem tudjuk hogy kulso ember(ek) hogyan viszonyulnanak ahhoz a nevhez ami nekunk tetszik es ezert lennek kivancsi a velemenyetekre a "ferfi" nev valasztasaban😆
Mivel a Nagy elég gyakori vezetéknév, így én ritkább keresztnevet (esetleg kettőt) adnék.
Ezen túlmenően mivel egyszótagú, inkább hosszabb keresztnevet választanék, ami nem Gy betűvel kezdődik.
Barnabás, Bertalan, Attila, Adrián, Benjamin, Ágoston.
Balázs, Bálint, Emil, Dániel, Dávid, Gábor, Henrik, Konrád, Lóránt, Máté, Marcell, Nándor, Norbert, Olivér, Péter, Róbert, Tamás, Viktor, Vendel, Vince, Zalán, Zsombor.
Ezek ugrottak be hirtelen, amik illenek a Nagy vezetéknévhez. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!