Ajanlanatok nekem szep kisfiu neveket?
Figyelt kérdés
A minap kiderult hogy fiu lesz a babank, ha esetleg megsem akkor lany nevunk mar lenne. A vezetekneve Nagy es ehhez illo szep kisfiu neveket szeretnek :) keresgeltunk neten es naptarban de kulso velemenyekre is szuksegunk lenne es meg nem talaltunk megfelelot igazabol. Koszonom :)2018. dec. 27. 17:39
11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom hogy igyekeztek segiteni halas vagyok. Szep neveket soroltatok bar van ami mar megfordult a csaladban de ami nem azt meg gondoljuk es ugy valasztunk :) koszi megegyszer ment a zold
2018. dec. 27. 20:02
12/18 anonim válasza:
Ábel, Áron, Ákos, Bertold, Kornél juott még eszembe, amik szépek számomra és jól csengenek a vezetéknévvel. . A " Gy" betűseket kerüljétek.
14/18 anonim válasza:
Kristóf, Krisztián, Zoárd, Zétény, Endre, Richárd.... Ezekkel szerintem jól hangzik.
15/18 A kérdező kommentje:
Szerencse hogy a "Gy" betus nevek tobbsege nem tetszik raadasul nem jol hangzanak. Ezek is nagyon szep nevek es tenyleg jol hangzananak a Kornel kulonosen megragadt bennem, koszonom nektek is a segitsegeteket aranyosak vagytok
2018. dec. 27. 21:19
16/18 anonim válasza:
Nagy Konrád
Nagy Ábris
Nagy Dénes
Nagy Henrik
Nagy Milán
Nagy Roland
Nagy Richárd
Nagy Viktor
Nagy Zágon
Ilyen nevű emberekké találkoztam. Ba meg persze Péter, Lajos, Mihály, de gondolom ezek a nevek nem játszanak.
18/18 anonim válasza:
Olyan név illik hozzá, amiben magas hangrendű magánhangzók vannak, 2-3 szótagosak, és magánhangzóval kezdődnek.
Tehát a Nagy Péter a GYP torlódás miatt nem passzol hangtanilag, de például egy Nagy Ervin, Nagy Endre, Nagy Olivér jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!