A védőnő, orvos minden babát dicsér?
Szögezzük le, nem dicsekedni jöttem, noname oldal, nem lenne értelme.
Fél éves a kislányom, tényleg gyönyörű.
Oké mindenkinek a sajátja a legszebb, de azért vak nem vagyok, én is mindenkinél látom kinek szép a babája kinek kevésbé.
A kicsim nagyon szerencsés, mert apa jó testalkatát örökölte, nyúlánk- formás "sportos" nem kicsi dagi mint én :D És az én mások szerint gyönyörűnek mondott arcom-szemem-orrom-szám örökölte. Szóval pont szerencsés mert mind a kettőnktől azt örökölte pont ami az erőssége.
A védőnő akármikor meglát minket azonnal mondja neki hogy "hát de gyönyörű vagy hihetetlen" meg ilyeneket mond neki, meg hogy "hihetetlen, de minden alkalommal mintha szebb lennél". Legutóbb a múlt héten a másik védőnőhöz is átkopogott hogy nézze már meg a kicsit.
Tegnap meg a helyettes gyerekorvos is mondta, mikor meglátta hirtelen, hogy "hű de szép vagy, ilyen kedves bájos babát rég láttam".
Szerintetek másnak is mondanak ilyeneket?
Vagy csak akinél tényleg komolyan gondolják?
Másrészt:
Boltban is mindig mondják idegenek meg utcán zebránál pl az emberekek hogy hú de szép.
De én erre nem tudom mit kellene mondani bárkinek is? Nem vagyok a bókokhoz szokva. Mondjam hogy köszi? De olyan furán hangzik erre. Vagy mosolyogjak csak?
Védőnő, orvos szerintem nem. Nem munkaköri kötelesség.
Mifelénk legalábbis nem.
Boltban itt ott már többen mondják.
Amúgy én egy csúnya babára mert ha tetszik ha nem van olyan nem mondom hogy gyönyörű.
Max azt, hogy aranyos baba vagy kiemelek rajta valamit, pl szép sűrű a haja. Mit hazudjak?
8. Nyilván nem szó szerint, de nagyon hosszú baba, hosszú ujjak, hosszú comb, láb..
A férjem ugyanilyen volt. Én babának is tömzsi voltam.
Remélem ilyen marad és nem a kilókkal való harc lesz az élete mint nekem.
Én a kilencessel értek egyet.Miért ne lehetne szebb mint a többi baba?
Felnőttek közt is van szebb meg kevésbé.
Miért hihetetlen ha valakinek kifejezetten szép babája van a többihez képest pl?
Azért idegen gyereket nem mutogat a védőnő a másiknak, ha tényleg nem látja kiróvóan szépnek. Azért lát elég gyereket a szakmájában hogy lássa ha valaki igazán szép baba. Nekem nem volt az a lányom, ráncos volt sokáig és hát na, nem volt szép. De ovis korára az lett és azóta szép kislány.
16 azért ez se normális.....mégis mondd már el, hogy próbálod "háttérbe szorítani az arcát" egy kisgyereknek?! Na meg ne hidd hogy hátránya lesz egy szép arcból ilyen korban.....ekkor még szo szerint le sem tojják a gyerekek hogy Jucikának milyen szépséges az arca...
A szépség max felnőttkorban hátrány (pl. munkahelyi féltékenyseg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!