Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szólt a védőnő,...

Miért nem szólt a védőnő, hogy vinni kell egy hónapos korába a babát az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Épp olvasgatom ,hogy ki mikor viszi ,meg elvileg mikor hova kellene vinni ,de nekem nem szólt a védőnő ,hogy orvoshoz kéne vinni. Most 5 hetes még csak a védőnőnél voltunk aki kb 3 perc alatt le tudott minket,meg mindenki mást is ,kérdezni akartam egy csomó mindent és szó szerint ki dobott minket a rendelőből ,meg mindenki mást is.

Kérdeztem vinnk kell a kicsit az orvoshoz? Erre nem is válaszol hívja a következőt egyszerre több mindenkihez beszélt.

Erre mondja majd oltásra,de azt nem mondta mikor vagy bármi felvilágosítást.

Pedig az ő dolga lenne kezdő szülő vagyok nem tudom mi, miután következik.

Mindent az internetről kell megtudnom? :( Nem akarom ,hogy a babám lemaradjon bármilyen ellenőrző vizsgálatról.

2017. szept. 13. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj be a gyermekorvosi rendelőbe és beszélj az orvossal vagy aszisztenssel, hogy mi a teendőtök, mikor vidd be picurt.
2017. szept. 13. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kint volt az orvos mikor megjöttünk a kórházból elés azt mondta legközelebb két hónaposan kell mennünk oltásra ha nincs semmi gond. Akkor beadathatjuk a nem kötelező oltást is a menongococcus c-t, ezt előre fel kell íratni és kiváltani mikor mész oltatni.
2017. szept. 13. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Orvoshoz csak akkor kell vinni a gyereket, ha beteg, vagy ha oltani kell.
2017. szept. 13. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

A kiskönyvben amit születésekor a kórházban kapott van jó sok olyan oldal, hogy 'orvosi vizsgálat újszülött korban', vizsgálat 1 hónapos korban' stb

Érdemes végiglapozni hogy ne lepődj meg hogy mikor kell orvoshoz vinned, gondolom olvasni azért tudsz

(Mondjuk felénk az orvosok kórházból hazaérkezés után kijönnek házhoz megnézni a babát, ilyenkor elmondják ők is hogy milyen gyakran szeretnék ha elvinnénk hozzá, a miénk pl fél éves koráig havonta 1x látni akarta hogy hogy fejlődik)

2017. szept. 13. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem hivogatjak a korzetes vedonok a tobbszaz anyukat a korzetben...azert van a kiskonyv, benne van mikor kell vinni, nyisd ki szepen es lapozgasd at!
2017. szept. 13. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Mert nem a védőnő dolga, azért.

Van neki sokszor 100+ gondozott, ha mindenkinek mindent a szájába kéne rágjon, nem 10, de 20 órát dolgozna egy nap.

Persze, könnyű szidni, de azért teszed, mert soha nem dolgoztál velük együtt. Kívülről úgy tűnik, laza, hát a fenéket, sokszor 20 gyerek is van az egyórás tanácsadásra, ami semmire sem elég, főleg ha státuszt is kell csinálni.

2017. szept. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!