Miért nem szólt a védőnő, hogy vinni kell egy hónapos korába a babát az orvoshoz?
Épp olvasgatom ,hogy ki mikor viszi ,meg elvileg mikor hova kellene vinni ,de nekem nem szólt a védőnő ,hogy orvoshoz kéne vinni. Most 5 hetes még csak a védőnőnél voltunk aki kb 3 perc alatt le tudott minket,meg mindenki mást is ,kérdezni akartam egy csomó mindent és szó szerint ki dobott minket a rendelőből ,meg mindenki mást is.
Kérdeztem vinnk kell a kicsit az orvoshoz? Erre nem is válaszol hívja a következőt egyszerre több mindenkihez beszélt.
Erre mondja majd oltásra,de azt nem mondta mikor vagy bármi felvilágosítást.
Pedig az ő dolga lenne kezdő szülő vagyok nem tudom mi, miután következik.
Mindent az internetről kell megtudnom? :( Nem akarom ,hogy a babám lemaradjon bármilyen ellenőrző vizsgálatról.
A kiskönyvben amit születésekor a kórházban kapott van jó sok olyan oldal, hogy 'orvosi vizsgálat újszülött korban', vizsgálat 1 hónapos korban' stb
Érdemes végiglapozni hogy ne lepődj meg hogy mikor kell orvoshoz vinned, gondolom olvasni azért tudsz
(Mondjuk felénk az orvosok kórházból hazaérkezés után kijönnek házhoz megnézni a babát, ilyenkor elmondják ők is hogy milyen gyakran szeretnék ha elvinnénk hozzá, a miénk pl fél éves koráig havonta 1x látni akarta hogy hogy fejlődik)
Mert nem a védőnő dolga, azért.
Van neki sokszor 100+ gondozott, ha mindenkinek mindent a szájába kéne rágjon, nem 10, de 20 órát dolgozna egy nap.
Persze, könnyű szidni, de azért teszed, mert soha nem dolgoztál velük együtt. Kívülről úgy tűnik, laza, hát a fenéket, sokszor 20 gyerek is van az egyórás tanácsadásra, ami semmire sem elég, főleg ha státuszt is kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!