Akik panel lakásba laknak, és nincs erkély sem. Mindennap leviszitek a picibabát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 18:18
1/10 anonim válasza:
Igen ritkaság volt hogy nem vittem le őt.
2/10 anonim válasza:
4 hónapos és minden nap elviszem kutyátsétáltatni.
4/10 anonim válasza:
Igen. Délelőtt 11 óráig bezárólag, délután pedig 4 után.
Télen majd fordul a kocka, akkor inkább a déli órákban, ahogy alakul, evés-alvás függvényében.
5/10 anonim válasza:
Ha nem viszem le akkor dolgunk van, intézkedünk, vásárolunk stb...
De szinte mindig lemegyünk a játszótérre 1szer egy nap. Ha rossza az idő, akkor fenti elfoglaltságot keresünk.
22 hónapos fiú anyuja
6/10 anonim válasza:
Ha az idő engedi, akkor legalább egyszer leviszem, de általában 2x (11 előtt, 5 után). Pedig van erkélyünk.
5 hós
7/10 anonim válasza:
én is leviszem minden nap, bár van erkélyünk. Naponta általában csak egyszer viszem le, mert a 4.en lakunk lift nincs. nehéz mászkálni vele. ma pl nem vittem el, mert nagyon fújt a szél és nyügös is volt a foga miatt. :-(
8/10 anonim válasza:
Esőben és 35 fokban nem szoktunk menni, egyébként igen. Főleg, hogy alattunk a banya bagózik és olyan büdös füst szag van szinte állandóan, mint egy ázott hamutál.
9/10 anonim válasza:
Minden nap setalunk kb 3-4 orat.
Ha esik akkor is (mivel itt nem ritkasag angliaban), csak ha szakad akkor maradunk otthon.Viszont az eleg ritka, hogy egesz nap nagyon essen, igy mindig legalabb kicsit lemegyunk :)
10/10 anonim válasza:
Minden nap 3x lemegyünk kutyát sétáltatni 3 hetes kora óta, most 6 hónapos. Mivel egyedül nevelem, muszáj vinnem magammal, ha esik, ha fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!