Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet csirkemellet...

Mikortól lehet csirkemellet adni a babának? (6-hósak vagyunk)

Figyelt kérdés
És hogyan pároljam egyben vagy felkockázhatom?Csak vízzel pároljam vagy rakhatok alá pici zsírt?
2008. nov. 12. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen már adhatsz neki. Én úgy szoktam főzni, hogy felkockázom, és annyi vízbe amennyi ellepi megfőzöm. Szoktam bele tenni pici sót is, de azt kihagyhatod. Zsírt ne rakj alá, az nem kell. Amikor megfőtt(elég hamar szokott), akkor leöntöm róla a vizet, és berakom a hűtőbe. Általában egy csirkemellet szoktam megfőzni, és kb. 4 nap alatt odaadom a kisfiamnak. Ha nem fogy el, akkor a kutyám jól jár vele, de tovább nem merem tartogatni.

Csinálhatod úgy is, hogy egyből leturmixolod, és jégkockatartóba elrakod a fagyasztóba, és onnan veszed elő amikor kell.

2008. nov. 12. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a HASZNOS választ! :-)
2008. nov. 12. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kis darabot főzök meg egyszerrre krumplival, répával, sütötökkel zöldségekkel mikor mivel. kb 10p alatt kész , összepürésitem és lehet enni. Mindig frissen készitem.

A nyers csirkemellet darabolom szét és igy teszem a fagyasztóba, csak ki kell venni egy darabot felkockázni és megfőzni. zsir és füszerek nélkül

2008. nov. 12. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom pénteken lesz 6 hós, egy hete kap csirkemellet. Darabonként fagyasztottam le, mindennap frisset csinálok úgy, hogy megpárolom almával és krumplival, kicsit sózom. Nagyon szereti. Zsiradék nem szükséges.
2008. nov. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!