Babanak lelehet fott csirkemellet fagyasztani? Es ha igen hany napig tarolhatom a fagyoba? Fott husrol van szo!
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 11:04
1/4 anonim válasza:
Én is főzve fagyasztva tettem el. Jégkockatartóba. Ha elfogy, csinálom az újabb adagot.Sztem simán lehet 6 hónapig is.De addig úgy se marad meg a fagyóba.
2/4 anonim válasza:
Én is igy csinálom. Megfőzöm és leturmixolom, néha teszek hozzá kis petrezselymet, répát és azzal turmixolom össze, jégkockatartóba adagolom és megy a fagyasztóba.majdnem Minden nap Eszik belöle, igy elfogy max két héten belül.
3/4 anonim válasza:
Én is megfőztem, alufóliába kis csomagokat csináltam (4-5 kocka egy csomagba), bele a csomagok zacsiba és mehet a fagyóba. Sztem is bőven kibír fél évet, de addig úgyis lefogy. Én már tettem el, csirkemellpörköltet kispohárba és rakott patisszont margarinos dobozba.
4/4 anonim válasza:
El lehet tenni, de sokaig nem erdemes, ugyanis elveszti a vitamin-es asvanyianyag tartalmanak jelentos reszet. Nem csak a csirkemell, hanem minden kaja, ami nem gyorsfagyaszto eljarassal van elrakva. Marpedig keves haztartasi huto rendelkezik gyorsfagyaszto uzemmoddal. Inkabb a hutoladak alkalmasak erre a celra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!