Mit csinálhatnék még? 2 hónapos és alig eszik, tapasztalatok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám alig eszik, tejcsim nincs, hordtunk neki anyatejet attól olyan hasgörcsei voltak, hogy a doki leállított minket róla, a tápszertől szintén fáj a hasa de ráadásul széklete is alig van, ha van nagyon sürü és kemény, és csak nagyon ritkán itta meg a 100-at, kihagy teljes etetéseket, tegnap este megpróbáltam a feles tejet: mecsek teából 60-at 2,8-as felforralt tejből pedig 40-et, de nem nagyon megy ez sem, most is csak 50-et evett meg!????? :S :( Ja és állandóan tele van széllel is, nehezen büfizik, nehezen kakil2008. nov. 12. 09:45
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem ezt mindenféleképpen a dokival kéne megbeszélned.
Üdv.
2/3 anonim válasza:
Próbáltatok másik tápszert? A tejet én még nem adnám, inkább kisérletezd ki, melyik tápszer jó a babádnak. Az én gyerekeimnek a Beba nem vált be, de a Milup Milumil az jó volt. Beszélj a gyerekorvossal, hogy ő mit ajánl.
3/3 anonim válasza:
Szia.Valószínű,hogy azért nem eszik,mert televan széllel a pocija és ahogy leér pár korty,elkezd neki fájni.Próbáld ki az Infakolt!Recept nélkül lehet kapni és nem lehet túladagolni.Elvileg pár nap és rendbejön.Lesz kaki,minden nap.Az én babóm 2 hetes,az első nap amikor hazajöttünk rájöttünk,hogy hasfájós.Kapja az Infakolt azóta sokkal jobb a helyzet.A védőnő és a doki is ezt ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!