Babás esküvői tapasztalatok?
22 hónapos lesz a fiam,amikor az esküvőnket tartjuk.
Nem tudom mire számítsak.Bírni fogja az egész napos programot?Anya,apa nem tud vele egésznap vele lenni
Gyerekfüggő. Épp nemrég voltunk unokatesómék esküvőjén, és a 2 éves fiúk össze-vissza rohant, élvezte a társaságot, bárkivel elvolt. Bátyja 3,5 évesen meg tökre kikészült, sírt és anyát akarta.
Te ismered a fiad, te láthatod rajta, hogy mennyire szereti a nyüzsgést és mennyire érzi jól magát, ha ti nem vagytok ott.
1éves 2 hetes volt a kislányom a nyáron az esküvőnk napján. mivel még szopizik és csak velem alszik el, 2x is kocsiba ültem és hazavittem aludni.
amúgy nálunk kicsit bonyolult volt mert két esküvő volt, egy nálam, az én rokonaimmal, másik a férjemnél az övéivel. amikor nálunk volt akkor anyúsom vigyázott a babámra, amikor a férjemnél akkor anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!