Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői sminkkel kapcsolatban jótanácsok? Tapasztalatok? Lent
nézegettem neten, de a képeken, nem nagyon látszik. én sem szeretnék erős sminket, inkább szolidat, elegánsat.
a menyasszonyi ruha fehér lesz, a menyecskeruhám pisosas-bordó, így olyan smink kellene, ami mindkettőhöz megy. a kozmetikus szerint most divatos a mályva, a lila és árnyalatai, de én nem tudom elképzelni, ez hogy mennea menyecskeruha színéhez?
vhogy úgy nem lehetne, hogy csillogós fehér legyen a "szín", eseteg néhány kő díszítésképpen, mert a ruhám is fehér és ha rásüt a nap, van egy szolid csillogása, és apró kristályok díszítik és gyöngyök. ( de nincs agyonvarrva velük).
van vmi ötletetek? nektek milyen volt/lesz?
a csokrom:
az egyéb kiegészítőket, pontos frizurát még nem tudok.
adjatok tanácsot!
nagyon köszönöm!!
klassz a táblázat!
megyek próbasminkre, és akkor meglátjuk...
nagyon szépeket töltöttetek fel
Nekem a kozmetikus először szürkét akart (fehér ruha, barna haj, kék szem, fehér bőr), de nem engedtem. Utána bepróbálkozott zölddel meg lilával, de azt sem engedtem. Javasoltam a bordósat (nem teljesen bordó, de valami olyasmi, én magamnak - nagy ritkán, ha sminkelek - olyat csinálok egy halvány rózsaszínnel, de az se olyan babarózsaszín), de arra nem volt hajlandó, végül megegyeztünk a barnában (régebben azt is használtam).
Amikor megcsinálta, ilyesztően erős volt, de 1-2 órán belül beszívta a bőröm valamennyire, de még úgy sem volt szolíd. Viszont a fényképeken kizárólag így mutat jól.
A tesómat divatosan lilára sminkelte, a legjobb szó rá a megdöbbentő volt. Nem rossz egyáltalán, de a húgom se festi magát soha. Viszont a képeken marha jó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!