Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízható a Savudria Webáruház? Itt találtam meg álmaim esküvői ruháját, és 98% százalékos egyezőséget ígérnek a képpel + tökéletes méretre varrást. Tapasztalatok?
Én ugyan még nem vásároltam itt, de nem is tenném... Tökéletes méretre varrást csak akkor tudnak kivitelezni, ha tökéletesek a megadott méretek. Ha te méred le magadnak, az nem ugyanaz mintha egy varrónő teszi. Egy-két centi elcsúszáson rengeteg múlhat, pláne egy esküvői ruhánál.
Majdnem ennyiért (5-6.000-el drágábban) már varrónő is megvarja. Mentsd le a képet a ruháról és érdeklődj varrónőnél szerintem.
Én Pomázon találtam egy csodás "szalont", ahol csak eladásra vannak ruhák, és megvarrják bármit szeretnél. Az enyém 67.000,- Ft-ba fog kerülni.
Írj privit ha érdekel esetleg a címe.
Köszönöm a választ!A méretet varrónő veszi le, viszont még Ő is azt javasolta,hogy az ára miatt itt rendeljem meg, mert amit sikerült akiválasztanom :) az anyaga miatt lenne itthoni varratással sokkal drágább.
A 2. válaszolótól kérdezni, hogy miért "nem " ?
Az utolsó válaszolónak köszönöm a bátorítást!
(Sok boldogságot ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!