Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kisbabának milyen idős...

Egy kisbabának milyen idős korban lehet először elmagyarázni valamit úgy, hogy meg is értse? Apróbb összefüggésekre gondolok, pl hogy hiába akar valamit, azért nem adok, mert elfogyott, meg ilyeneket.

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2010. júl. 7. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

18 hós.

a boltban hogy nem vesszük meg amit levett a polcról mert nincs rá szükség ilyenek... de csak röviden.

2010. júl. 7. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 15 és fél hónapos a lányom de még az ilyeneket nem érti meg.
2010. júl. 7. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:

enyém 16 hós, ő sem igazán érti meg, de elterelem figyelmét

Mondjuk érdekes, mert ha kérek valami(légyszíves hozd ide, dobd ki,megyünk ebbédelni, jössz, megyünk a kocsival....), azt rögötn megérti, csak ha valamit nem szabad, vagy nem kell, akkor az nem:-)))

2010. júl. 7. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

szia, 18 hósan már megérti. hogy hogy reagál, az más tészta. :)

pl tudok olyan kisgyereket, aki ha azt hallja, elfogyott, megettük, akkor elkezd hisztériázni, és tudok olyat, pl az enyém, aki egy hasonló mondatra rámutat a szájára, és mondja hogy hammhamm, és nincs probléma belőle. :)

2010. júl. 7. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szinte 6 hós kora körül már dióhéjban elmagyaráztam neki mindent ami vele,körülötte történik,azzal nem ártasz.
2010. júl. 7. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor ezek szerint 18 hónapos kora körül várhatok el tőle ilyesmit. Nem mintha sürgetném, csak kíváncsi voltam.

Az enyém most 1 éves. Az utolsón egy picit mosolyogtam, persze, én is elmondtam már neki, hogy hogyan kell beállítani és beindítani a mosógépet, de még mindig nekem kell csinálnom :)

2010. júl. 8. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!