Ti használnátok ilyet?
hordozó helyett? Csak véleményre vagyok kíváncsi. Barátnőm szeretne ilyet rendelni. Szerintetek ebbe hány hónapos kortól lehet bele tenni a babát?
Nem. Ugyanolyan mint a külön kapható kenguru, csak bele van építve egy pulcsiba. A kengurut csak akkor lehetne használni, ha a baba már rendesen tartja a fejét, kisebbet tilos beletenni, mert tönkrevágja a gerincét. Mire meg annyira rendesen tartja a fejét, hogy bele lehetne tenni, általában olyan súlya van, hogy anyuka dereka-háta szakad le a súlytól.
Ráadásul nem is praktikus. Ha vásárolni megy és nagyon meleg van bent, nem tudja levenni, mert a gyereket addig nem tudja hova tenni. Ilyenkor akkor már inkább a külön kenguru/egyéb hordozó, mert azt kabát/kardigán alá is tudja venni, ami könnyebben levehető anélkül, hogy a babát is ki kéne venni.
De amúgy nem használnék semmi ilyesmit, én mindig meg tudtam oldani a bevásárlást, közlekedést babakocsival is.
8, nézd meg a vásárlók fényképét a termékről! Egyáltalán nincs alacsonyan, csalóka a kép.
Az első képen egy manduca fölött viselik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!