Mi lehet ez a kiütés? Láttatok már ilyet?
Hetek óta kiütéses a lányom combja, hol ilyen csúnya, hol szebb. Tudom, orvos. Megvolt, kettő is, vonogatják a vállukat, hogy hát meleg van, biztos azért, meg hagyjam pelus nélkül a gyereket, és majd elmúlik. Az a baj, hogy 2 éves, nem szobatiszta még, szóval egész nap nem tudom úgy hagyni, de igyekszem minél többet. Akármivel kenem, nem használ, tény, hogy mikor nincs ilyen bazi meleg, szebb neki, melegre bepirosodik és viszketni kezd neki újra. Megyünk bőrgyógyászhoz, de leghamarabb 2 hét múlva jutunk be még magánba is...
Kérdésem, hogy találkoztatok már hasonló kiütéssel? Mi lehet ez? Ételallergia nincs, semmit nem kezdett enni, amit eddig nem kapott.
Így néz ki szegény:
Megnéztem nagyobb felbontásban, mintha apró hólyagos lenne a teteje. Ha te is úgy látod előben, melegkiütés lehet. Zuhanyoztasd hűvös vízben sokszor.
Ha nem apró hólyagos, akkor a lányom ekcémájára hasonlít, kinőhetik.
Googlezz rá, melyikre hasonlít jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!