Ha újból kezdhetnétek tomee tipee vagy avent vagy MAM cumisüveget használnátok? Melyik nem okoz cumizavart?
Figyelt kérdés
2018. máj. 4. 23:28
2/13 anonim válasza:
Medela Calma! Teljesen olyan a kialakítása, mint az anyamellnek és a szívóereje is olyan.
4/13 anonim válasza:
Ha ujrakezdhetnem se fogadna el mast mint a mamot, hiaba vasaroltam meg mast.
5/13 anonim válasza:
Még 1 a Medela Calmára. A többi bizony nálunk zavart okozott.
6/13 anonim válasza:
Avent.
nekem csak az jött be. A MAm-t sokan dicsérték direkt vettem, és 2x!!!! ömlött minden a gyerek nyakába, aztán ment a kukába...
A tomee tipee sem jött be, abböl sem tudta normálisan szívni.
Mindkét gyereknél aventet használtunk. AMi még jó az a nuk üvegek.
7/13 anonim válasza:
De minek a cumisüveg? Mi semmilyet se használtunk.
8/13 anonim válasza:
MAM vagy Avent.
Tommee Tippee kizàrva!Utàltam.
10/13 anonim válasza:
Nekunk az avent hasfajast okozott, medela alakja nem jott be, tommee tippee anti-colic mindent megoldott, mamot nem probaltuk. Azt viszont nem tudom hogy cumizavart okoztak-e volna, mert azert hasznaltuk mert elapadt a tejem egyik naprol a masikra. Most 16 honapos a lanyom, meg mindig a Tommee Tippeet hasznaljuk, de mar gyumolcslevet iszik belole. Nagyon szeretjuk elso perctol. Masodik babanak mar elsore ilyet fogunk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!