Melyik a kedvenc fiú/lány nevetek? Ha van gyereketek hogy hívják és miért kapta azt a nevet?
Fiú: Szabolcs, Olivér,Márton,Attila
Lány: Hajnalka, Boglárka, Réka
1 lányom van, Boglárkának hívják. Hogy miért? Mert a ritmus miatt egy szótagú vezetéknévhez jobban illik 3 szótagú keresztnév. Jobb kimondani hogy pl. Nagy Boglárka, mint azt, hogy Nagy Réka. Szerintem. Másodszor meg magyar eredetű.
Nekem a Nara tetszik nagyon és már vagy 10 éve választottam de mióta az a semmirekellő instaanyu ezt adta a félvér kölykének röpke 20 perc gondolkodás után azóta mindenhol ezt a nevet látom és annyira elkeserítő. Nem fogom ezt adni mert soha nem akartam elcsépelt tucatnevet és most gyűlölöm ezt a két lúzert teljes szívemből annál is inkább mert soha nem gondolkodtam másik néven. 😭 Remélem kisfiam lesz, olyan szomorú vagyok....
Fiú nevek közül a kedvencem a Miron. Ezt a férjem mondogatja mióta ismerem és már csak ezt tudom elképzelni ha kisfiunk lesz. ☺️
Jelenlegi abszolút kedvenceim az Emília és a Simon. Szóval ha pont most kellene nevet választanom a gyerekemnek, ezek lennének :) Ezen kívül más nevek is tetszenek, bár nem mindet adnám a gyermekemnek különféle okokból, pl.
Lány: Izabella, Blanka, Júlia, Lívia, Kornélia, Emma...
Fiú: Kristóf, Richárd, Henrik, Benedek, Dániel...
Lány: Kamilla, Rebeka, Amélia, Alina, Amira, Veronika, Larissza
Fiú: Dénes, Róbert, Henrik, Kristóf, Mátyás, Vilmos, Alexander
Egy kisfiunk van, ő Áron. Nekem ez a kedvenc fiúnevem, és a férjemnek is tetszett (neki nem volt kedvenc neve), így ebben egyeztünk meg. Tetszik még a Kornél, Csaba, Máté.
Ha lány lett volna, Réka lett volna, de szeretem a Zsófia, Nóra, Anna, Júlia neveket is.
Izabella, Hanna, Ella, Kamilla, Johanna, Édua, Emma.
Máté (így hívják a fiam), Szabolcs, Benjámin, Dominik, Nimród, Ádám - ezek nagyon tetszenek még.
A második gyerkőcünknek kb ezek közül választunk majd nevet. Rövid a vezetéknév, ezért 2 rövidebb keresztnevet, vagy 1 hosszabbat fog kapni a leendő poronty is. Igazából lányra "gyúrunk" a fiunk mellé :) :)
Lánynevek: Laura, Hanna, Lili, Léna voltak régebben.
Laura született a családban, Léna túl rövid, Hanna, Lili meg kb annyi lett, mint a szemét, mire én oda jutottam, hogy lesz gyerek xD
Fiú: Richárd, Kristóf, Márk.
3 lányom van. Noémi, Tamina, Mirella.
Mind az éppen aktuális terhesség alatt lett eldöntve. :)
12-es, azért te tuti nem vagy 100as :D nem adsz egy nevet a gyerekednek, mert egy “idiota” instaanyuka is ezt adta? Egyebkent egy ismert szemelyrol beszelunk, mar instagram elott is ismert volt. Azert mert ugyan az a nev tetszik neki, ketlem, hogy idiota lenne. A “felver kolyke” megjegyzesed utan mert tiszta szivbol kivanom, hogy ne is szaporodj ilyen primitiv aggyal.
Nekem a kedvenc fiu nevem a Lionel, nagyon tetszik a Lio becézés. Kislányból több opció is van, valamiert kislanyt tudok magunknak elkepzelni:) Zamira az egyik aktualis kedvenc, tetszik még a Larina valamint a Leona is :)
Gondolom az instagram anyu az Tücsi? Neki Nara a “félvér kölyke” szerintem azért írta így a kommentelő mert nevet nem írt és így azonosítható legalábbis remélem. Amúgy ezek a Nara,Lara,Zara és társai tényleg divatosak lettek de nem hiszem hogy egy ilyen senkiházi Tücsi ennyi emberre hatással lenne. :D
Kedvenc lány: Elena, Gerda - fiú: Zakariás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!