Számotokra befutó/ kedvenc nevek?!
Tervben van az első baba. A neveket már néztük az anyakönyvezhetőket mindet többször is. Eddig még nincs kedvenc.
Írnátok számotokra kedves, kedvenc neveket amit szívesen adnátok vagy adtatok. Fiút, lányt egyaránt.
A névadás nagyonb szubjektív de leírom az én kedvenceimet :)
Fiú: Zsombor, Lukács, Nimród, Botond, Áron.
Ezek közül a fiunk Zsombor lesz, mert a férjemnek csak ez tetszik.
Lány: Viktória, Róza, Sára.
Itt a Viktóriában egyeztünk meg, ami neki is tetszik. Amibe nagyon beleszerettem így együtt : Anna Róza
Annyira szépen cseng. De le lettem itthon szavazva :(
lány hagyományosabb: Tilda, Johanna, Olívia, Rita, Réka, Zita, Júlia, Lilla, Abigél, Daniella, Gerda, Magda, Marianna, Henrietta
lány különlegesebb: Jana, Mara, Marina, Alina, Auróra, Stella, Alícia, Damira, Inez, Larina, Lúcia, Száva, Véda, Liána
fiú hagyományosabb: Iván, Nándor, Róbert, Viktor, Márk, Marcell, Lőrinc, Vince, Erik, Andor, Csaba, Gergely, Lénárd, Zsolt
fiú különlegesebb: Armand, Damián, Kende, Kilián, Marcián, Maximilián, Maxim, Norman, Zolta
Ez a mi listánk, csak sajnos nagyon nem találunk egyezést. :-( Én a hagyományos neveket szeretem a férjem a különlegesebbeket.
Kisbabát várunk.
Ha kislány lesz, Boglárka Klára (Az 1. tetszik, a 2. emlék)
Ha kisfiunk lesz, Patrik Pál (Az 1. tetszik, a 2. emlék).
Lány: Zója, Zorka, Zille, Zoé, Tamara, Réka, Petra
Fiú: Bálint, Kristóf,Kende, Toma, Flórián, Bendegúz, Szilárd
Nekem ezek a kedvenceim:
Lány: Elza,Szófia,Vivien,Szonja,Gerda.
Ha lányunk lesz az Elza Vivien névben egyeztünk meg.
Fiú: Máté,Marcell, Botond,Zsombor,Dominik, Ármin,Kornél
Ha fiúnk lesz Máté Marcell lesz.
Barnabás lett a fiam. Ha lánynak születik, akkor Patrícia lett volna.
Amúgy versenyben voltak a Richárd, Szilárd, Szilveszter, Nimród, és az Ildikó nevek.
Endre, Dénes, Miron
Gréta, Alíz, Odett
Szia mi most várjuk az első babát.
Kedvenc neveim:
Lány: Valentina Dominika Kiara Leila Flóra Viktótia Johanna
Fiú: Szabolcs Ádám Ábel Zoltán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!