8 honapos fiatok mit eszik? Darabosan mar? Mit csinal? Mi a kedvenc jateka? Hogy alszik nappal es ejszaka? Hiszti?
Ugyan kerek 1 évvel ezelőtt volt 8 hónapos, de azért válaszolok. 8 hónaposan pépeset evett ő is. Az ebéd volt kiváltva, az volt főzelék husival és éppen a tízórain voltunk, az meg gyümölcs simemillel.
Próbáltam neki puhára főtt dolgokat darabosan adni de kiköpte. Nem erőltettem. Szerintem ha elfogadja a babád, akkor nyugodtan add neki!
Tejterméket nem adtam neki, eleve Pregomint evett és 1 éves korig nem adhattam semmit.
Aludni nappal 3x aludt, általában az utolsó volt fél órás, a többi 1-1,5 órás. Reggel nagyon korán kelt, 5 körül. Este 8-tól. Nagyon nagyon sokszor kelt ekkor és igen, ordítva ő is. A szeparációs szorongást nagyon megéreztük, ébren is állandóan a lábamba kapaszkodott. Eddig éjjel hasrafektettem és visszaadtam a cumiját, de 8 hós kora óta bent is kellett lennem, amíg vissza nem aludt. Fáradt voltam én is. Foga 2 volt ekkor neki is, 9 hónaposan jött a felső 4 és már elkezdett kínlódni velük szerintem ilyenkor.
Kúszott, mászott, ült, kapaszkodva felállt. Alig értett meg valamit ennyi idősen, csak pár dolgot, aggódtam is emiatt. Nem hozta oda a labdáját meg ilyesmi. Hiszti nem nagyon volt még. Inkább 9-10 hónapos kora körül volt olyan, hogy ha valamit nem hagytam neki akkor sírt.
2 etkezes bébietel ami pepes.
babapuding es joghurt mar van 8-9 hos kortol. Tapszer 3x.
Ejszakat vegigalussza, 6 foga van, sosem kelt fel. Sokat jarunk szabadba jatszoter, strand, kirandulas, minden. Neha hisztis. A zenet nagyon szereti, a mesecsatorna is sokat megy de az meg nem erdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!