Melyik a kedvenc fiú/lány nevetek? Ha van gyereketek hogy hívják és miért kapta azt a nevet?
Izabella, Brendon
Nekem ezek tetszenek, az Izabella nőies hosszú név, ez a kedvencem.
Brendon meg csak úgy tetszik.
Szeptemberben születik a kislányom, aki Izabella lesz.
Az abszolút kedvenc lány nevem a Szorina, fiú pedig a Dimitrij és a Maximilián.
Van egy lányunk és egy fiúnk. A lányunk neve Kamilla, a fiúé Alex. Annak idején megegyeztünk, hogy ha lányunk születik, én nevezhetem el, ha fiú, akkor az apja. Én Szorinának akartam nevezni a kislányt, de a férjem annyira ágált ellene, hogy nem erőltettem. Mielőtt a Szorina névvel találkoztam volna, a Kamilla volt a nagy kedvencem. Szerencsére ez már neki is tetszett. A fiú nevet ő választotta, én nem ellenkeztem. A kedvenc fiú neveimet itthon amúgy sem adtam volna. Túl extrémek egy magyar gyereknek szerintem.
Lányom neve Izabella. Ez tetszik, azért adtuk ezt. Igazából nekem a Bella tetszik jobban, de az Izabella felnőtt korban komolyabban hangzik, ha esetleg úgy gondolja. Én Bellának hívom.
Másik esélyesek a Léna és a Natasa lettek volna még talán. Más név nem tetszik.
Fiúból a Belián és a Dragan a kedvenceim, igaz nekünk van szerb kötődésünk a férjem részéről.
A kedvenc fiúneveim az Erik és az Iván, de úgy alakult, hogy apuka vezetékneve "sz"-re végződik, és így nekem nem tetszik a magánhangzó kezdetű név hozzá, így volt három másik esélyes kedvencünk: Dávid, Bence, Péter. Pár hét múlva születik a Péterünk :)
Lánynevekből az én abszolút kedvencem a Vivien, de szeretjük még a Lilit, Lénát...meg a Nílát, de azt végül túl idegenhangzásúnak gondolnám és nem adtuk volna...és egyelőre még nincs és nem lesz lányunk.
Fiú:
Krisztián,Kristóf,Viktor,Marcell
Lány:
Marcella,Lilla,Linda
Imádom ezeket a neveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!