Anyukák! Titeket zavar, ha egy idegen az utcán a babátokra mosolyog?
Valamiért szimpatizálnak velem a kisbabák, főleg az egy-két éves korúak.
Volt, hogy várakoztam valahol, és egy idegen pici odarohant hozzám, és átölelte a lábam, nagyon aranyos volt.
Van, hogy a metrón vagy a boltban is pici babák nyújtogatkák utánam a kezüket meg nevetnek, mosolyognak, integetnek. Vissza szoktam mosolyogni rájuk, ilyenkor örülnek.
Eddig a legtöbb anyuka jól fogadta, hogy "szórakoztatom" a babát (tehát nevet rám, én meg visszamosolygok rá), de egyszer előfordult, hogy a párommal megjegyeztük egy picire, hogy milyen aranyos, mire az anyuka szúrós szemekkel nézett ránk, és elvitte a babát a közelünkből.
Pedig csak nekem mondta a párom, hogy milyen kis aranyos.
Szóval, ti jó néven veszitek, ha valaki reagál arra, hogy a babátok "ismerkedne" (tehát visszamosolyog rá), vagy idegenek csak ne vigyorogjanak neki?
Nekem még nincs gyerekem.
Szerintem vannak barátságtalan anyukák ,akiknek hiába dicséred a babáját olyan ,,furin" reagálnak. A fiam 17 hónapos, imádja a gyerekeket mutogat rájuk,a maga módján örömködik, de volt már hogy olyan megsemmisítően nézett rám a másik gyerek anyukája, hogy eszembe se jutott semmit mondani:D Nem vagyunk egyformák.Vannak kevésbé barátságos emberek.
Minden esetre engem nem zavar ha megdicsérik az enyémet, az sem ha mosolyognak rá vagy egy másik gyerek odaszalad hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!