Más nőket is zavar, ha megnéznek idegen férfiak?
Szeretek (ill. szeretnék) szépen, nőiesen, szexin öltözködni, testhezallo ruhakban az alakomat kihangsulyozni, magassarkuban ultramenon flangalni, viszont nagyon zavar, hogy masok ilyenkor megneznek, mert zavar hogy mit gondolnak, vagy az ha osszesugnak a hatam mogott. Valamiert ezt nagyon megalazonak erzem, ezert inkabb farmer-polo komboban megyek ki az utcara, hogy egyaltalan ne tunjek ki a tomegbol, es irigykedem azokra a lanyokra, akik szep ruhaban vannak. Massal is elofurdult mar ez?
Tinedzser koromban imadtam, ha megneztek a fiuk, szerettem a kozeppontban lenni. Most meg csak el akarok bujni... ez miert van?
Én szintén ugyanígy vagyok vele és fogalmam sincs, mi lehet az oka.
"... viszont nagyon zavar, hogy masok ilyenkor megneznek, mert zavar hogy mit gondolnak, az ha osszesugnak a hatam mogott." Ezzel pláne nagyon tudok azonosulni.
Azt írod, hogy szereted az alakod kihangsúlyozni.
Már bocs, de nézz már utána, hogy mit jelent a kihangsúlyozás szó. Ha valamire direkt fel akarod hivni a figyelmet, majd csodálkozol, hogy sikerült, azért nem a férfiak a bűnösök.
Vagy lehet valamit úgy jól hangsúlyozni, hogy a kutya nem veszi észre? Ugye érzed az oximoront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!