Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák! Elmondanátok...

Kedves Anyukák! Elmondanátok nekem hogy milyen bébikompot érdemes venni? Mit kell szem előtt tartani a baba érdekében?

Figyelt kérdés

Most szeretnénk a fiunknak bébikompot venni de gondoltam előtte itt megkérdezem ki milyet javasol.

Lenne még egy kérdésem: valóban nem annyira előnyös a komp?Tényleg később áll fel és tanul meg járni magától?

Előre is köszönöm annak aki válaszol!

2010. júl. 5. 22:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
És megmondanád hogy ki mondta hogy sürgetni akarom és főleg azt honnan veszed hogy én ebből versenyt akarok űzni?Engem soha nem érdekelt ilyen téren más gyerek és mindig a sajátommal foglalkozom és az ő érdekeit nézem.Ezért kérdeztem meg itt mert tudom hogy vannak Kedves tapasztalt anyukák akik leírják véleményüket,tapasztalataikat és én majd ezekután megbeszélem a párommal hogy mit látunk helyesnek.
2010. júl. 5. 22:55
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
"és főleg azt honnan veszed hogy én ebből versenyt akarok űzni?" Tapasztalat. "Az én lányom már 2 hetesen átalussza az éjszakát (tápitól...) 3 hósan almát eszik, az enyém már 9 hónaposan jár... ez megy folyton körülöttem. Ha te nem ez vagy, akkor bocs, és ne vedd magadra. De a józan eszem azt mondatja velem, hogy az olyan szülő akar bébikompot venni, aki gyorsítani akarja a folyamatot.
2010. júl. 5. 23:01
 13/28 anonim ***** válasza:

.. vagy csak sok a dolga, és a gyerek jobban elvan a kompban, mint a földön kúszva-mászva. :) (én sem javaslom amúgy egyiket se).

versenyről pedig annyit: itt a neten én is sokféle "dicsekvéssel" találkozom, a való életben rengeteg kisgyerekes szomszédunk, ismerősünk, barátunk és családtagunk van, érdekes módon itthon, velük sose tapasztalom ezt...

2010. júl. 5. 23:03
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
SEMMILYET!!!
2010. júl. 5. 23:23
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Fiak kb 9 hós volt, mikor beletettem. Én úgy érzem, sokat foglalkoztam vele, talán tulzásba is vittem, ha lehet egy kisgyereknél. Mindig engem akart, mindig is sírt, ha nem látott. Ott volt velem a konyhában a földön habtapin, járókában, nappaliban a szőnyegen, de folyamatosan nyüszögött. Egyszerűen idegesitette, hogy nem halad, csak kúszni tudott még. Ahogy beletettem, változott, sokkal kevesebb lett a nyüszögés, kb 2 hét mulva elkezdett mászni. Szerintem ebben jött rá a párhuzamos mozgásra, ahogy "futott"a kompban. Napi kétszer 20 percet töltött benne kb 13 hós koráig. Délelött és este tekert egyet benne, de azt nem minden nap. Ennyit az előnyeiről. És most jönnek az àltalam tapasztalt hátrányok: 11 hósan 8 lépcsőfokot esett le vele , mert nem zártuk be a bébirácsot. Mire megfordultam, zuhant lefelé. A Jó Isten mentette meg, hogy ne legyen két lila foltnál több baja! 10 hósan lábujjhegyen állt fel, úgy is lépkedett oldalra, amit a mai napig alkalmaz, ha olyanja van. Hiába volt benne keveset, mégis lábujjhegyezett, biztos hogy ettől, mert lábujjhegyezve szaladt a kompban. 16 hósan indult el magától. Bár az apja is ilyen későn járt el, ezt teljesen nem merem a kompra fogni. Ettől tartva vettem ki végleg a kompból 13 hósan, mert tartottam attól, hogy inkább ezzel jár majd és nem a saját lábán. Nagyon élvezte, mikor tekert benne, egy eszköz volt, hogy lekössem kicsit, de mindent összevetve a személyes káromból okulva a második baba nem fog beleülni. Visszaadtuk akitől kaptuk. Inkább hallgatom a nyüszit és nem választom a könnyebb utat.
2010. júl. 5. 23:28
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
Jelzem, akitől kaptuk, ott a kicsi kb 7-8 hótól 12 hóig használta és sokkal többet a fiamnál, mégis szabályosan felállt és eljárt 12 hósan. Neki semmilyen hátrányt nem okozott, ezért adták oda jó szivvel.
2010. júl. 5. 23:31
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudtok olvasni válaszolók????!!!!

Szerintem a kérdés nem az volt, hogy "helyeslitek e a bébikompot?" hanem az volt, hogy: "Kedves Anyukák! Elmondanátok nekem hogy milyen bébikompot érdemes venni?"

Fajtát, márkát kérdezett! Aki nem a kérdésre válaszol, minek osztja az észt a kérdezőnek? Majd Ő eldönti, hogy mi a helyes és mi nem a babájának, titeket nem erről kérdez.

Nem tudom, mit kell háborogni...akik válaszoltak, egytől-egyig kompban nőttek fel, mégis tud járni mindegyik (feltételezem).

Én is hallottam rosszakat róla, de nem hinném, hogy van bizonyítási alapja.

2010. júl. 5. 23:32
 18/28 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Az csak az első kérdése volt a kérdezőnek. Továbbolvastad? Ott van több kérdés is, azokra kapott választ... Pld. Mit kell szem előtt tartani a baba érdekében. Meg hogy Valóban nem annyira előnyös a komp? Tényleg később áll fel és tanul meg járni magától?
2010. júl. 5. 23:44
 19/28 anonim ***** válasza:
De olvastam, de a "főkérdés" nem erre vonatkozik, főleg nem kioktatásra. Lehet normálisan is válaszolni, nem egyből úgy, mintha nyomorékká akarná tenni a gyerekét. De lehet elemezgetni a kérdés "részeit", meg szőrszálat hasogatni, az úgy is egyre több embernek megy már ezen a babás topikon.
2010. júl. 5. 23:49
 20/28 anonim ***** válasza:
De ez nem azt jelenti, hogy csak a főkérdésre várja a választ.. akkor a többit nem tette volna fel. Abban azonban igazad van, hogy némelyik válaszoló stílusa bicskanyitogató, de biztos rossz napjuk volt. (ha alapból ilyen a stílusuk, akkor nagyobb a gáz).
2010. júl. 5. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!