Kedves Anyukák! Elmondanátok nekem hogy milyen bébikompot érdemes venni? Mit kell szem előtt tartani a baba érdekében?
Most szeretnénk a fiunknak bébikompot venni de gondoltam előtte itt megkérdezem ki milyet javasol.
Lenne még egy kérdésem: valóban nem annyira előnyös a komp?Tényleg később áll fel és tanul meg járni magától?
Előre is köszönöm annak aki válaszol!
.. vagy csak sok a dolga, és a gyerek jobban elvan a kompban, mint a földön kúszva-mászva. :) (én sem javaslom amúgy egyiket se).
versenyről pedig annyit: itt a neten én is sokféle "dicsekvéssel" találkozom, a való életben rengeteg kisgyerekes szomszédunk, ismerősünk, barátunk és családtagunk van, érdekes módon itthon, velük sose tapasztalom ezt...
Nem tudtok olvasni válaszolók????!!!!
Szerintem a kérdés nem az volt, hogy "helyeslitek e a bébikompot?" hanem az volt, hogy: "Kedves Anyukák! Elmondanátok nekem hogy milyen bébikompot érdemes venni?"
Fajtát, márkát kérdezett! Aki nem a kérdésre válaszol, minek osztja az észt a kérdezőnek? Majd Ő eldönti, hogy mi a helyes és mi nem a babájának, titeket nem erről kérdez.
Nem tudom, mit kell háborogni...akik válaszoltak, egytől-egyig kompban nőttek fel, mégis tud járni mindegyik (feltételezem).
Én is hallottam rosszakat róla, de nem hinném, hogy van bizonyítási alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!