Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakadnál, ha anyukád elfelejt...

Kiakadnál, ha anyukád elfelejtené a babád névnapját?

Figyelt kérdés
Ha pl. aznap több alkalommal is beszélnétek és egy szóval sem említené?
2019. ápr. 25. 16:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem apukám felejtette el mindig az enyémet, nem akadtam ki rá.
2019. ápr. 25. 16:30
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nem egy fontos ünnep és nehéz minden rokonét megjegyezni.
2019. ápr. 25. 16:31
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, kinézem belőle. Előfordult, hogy az én szülinapomat is elfelejtette, másnap köszöntött fel.

De nem sértődök meg, vagy ilyesmi. Elfogadtam, hogy ő ilyen, a viszonyunk is ilyen.

2019. ápr. 25. 16:31
 4/26 anonim ***** válasza:
68%

nem

miért kellene? a te gyereked tartsd te észben

2019. ápr. 25. 16:32
 5/26 anonim ***** válasza:
56%
Itt Angliában azt sem tudják mi az a névnap. Csak Magyarországon divat, hogy még az új hűtő érkezésének a dátumát is ünnepelni kell. Nem sértődnék meg én sem.
2019. ápr. 25. 16:34
 6/26 A kérdező kommentje:
Uhh, nálunk minden születésnap, névnap nagyon meg volt mindig is ünnepelve. Ezért is esett nagyon rosszul, sírtam is miatta. 😞
2019. ápr. 25. 16:34
 7/26 anonim ***** válasza:
54%
Tegnap, tegnapelőtt Béla, György nap volt. Ma Márk. Mégis melyik a gyereked neve és mióta sírsz?
2019. ápr. 25. 16:43
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

En biztosan nem, mert en sem vagyok kepben a nevnapokkal. A sajatommal sem, elofordult nem egyszer, hogy a ferjemet is csak este jutott eszembe felkoszonteni, akkor is csak azert, mert beneztem a facebookra es lattam a koszonteseket.

Mi nem unnepeltuk a nevnapokat, szoval nalunk az egesz csalad ilyen. A ferjemeknel meg osszeulnek unnepelni, ha tudnak, pici ajandek, torta/suti, reggeli telefonos koszontes stb, kb mintha visszafogottabb szulinap lenne. Csak pislogtam az elso evekben.

Szoval en nem lepodnek meg es lehet, hogy en is olyan nagyi leszek, aki elfelejti es nem azert, mert nem fogom szeretni az unokat.

Jah, olyan naptarunk van, amiben nincsenek a nevnapok benne es radiot sem hallgatok, ezert sem vagyok kepben.

De a te anyukadat, a szokasait nyillvan te ismered.

2019. ápr. 25. 16:52
 9/26 anonim ***** válasza:
70%

Angliában lakom, a fiamnak nemzetközi neve van, benne van a magyar naptárban is, viszont halvány lila gőzöm nincs, hogy mikor van Magyarországon a névnapja.

Nem kellene ezt így felfújni.

2019. ápr. 25. 16:56
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem is tartjuk.
2019. ápr. 25. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!