Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakadnál, ha anyukád elfelejt...

Kiakadnál, ha anyukád elfelejtené a babád névnapját?

Figyelt kérdés
Ha pl. aznap több alkalommal is beszélnétek és egy szóval sem említené?
2019. ápr. 25. 16:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem. Engem apam 27 even keresztul rossz honapban koszontott fel. Mar talan megjegyezte. 😂 a szulinapomnal csak egy napot szokott tevedni. Anyukam is volt hogy elfelejetett aznap felkoszonteni. Na bumm
2019. ápr. 25. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem. Egyáltalán nem tartom ünneplésre adó oknak, hogy egy pont aznapi névről neveztem el a gyerekem. Őszintén, fogalmam sincs mikor van a névnapja, a sajátomét sem tudom, és senkiét a családban a férjemen kívül, mert neki nőnapkor van.

Majd ha a szülinapját felejti el, akkor lehet problémázni.

2019. ápr. 26. 06:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem. De sajnos én vagyok a feledékeny, a gyerekét mondjuk nem felejtem el, de anyám névnapjára emlékeztetőt kell állítanom. Jó is a kérdésed, holnap lesz neki.
2019. ápr. 26. 07:55
 24/26 A kérdező kommentje:

Háháháhááá! :D Most derül ki, hogy senki nem tart névnapot! :D Ez most a vicc kategória? Elnéztem volna, nem a Gyerekvállalás / Babák? :O

Annyira tipikus, itt arc nélkül mindenki oltogat, szokás szerint, ha megnézed a kérdések minimum 70-80%-ánál a kérdező le van hülyézve, mert urambocsá kérdezni mert.

Na mindegy. Amúgy privátban meg nagyon sokan igazat adtak nekem, csak itt bármit írsz lepontoznak, úgyhogy akkor talán mégsem én fújom ezt fel ennyire.

Csak jólesik fikázni, mert itt névtelenül meg lehet tenni. Legalja.

2019. ápr. 26. 11:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Akárki akármit is mond, azért ha normális, jó viszonyban vagytok,rosszul esne,ha elfelejtené az unoka nevnapjat. És igen,mi ünnepeljük.
2019. ápr. 26. 14:37
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
En nem mondtam hogy nem unnepeljuk. Mi unnepeljuk. Csak nem dolok a kardomba ha valaki elfelejti. Vagy egy hettel kesobb jut eszebe. Vagy stb. De ha neked csak a visszaigazolasra volt szukseged akkor: huuuu ez nagyon durva. Ket napig sirtam volna majd kitagadom anyamat. Tok igazad van. Es ettol most meg a kenyer is dragabb lett.
2019. ápr. 27. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!