Meddig szoptattad a babád?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 19:23
11/17 anonim válasza:
2 éves szülinapig.
De a mai napig szopna,ha rajta múlt volna. Szokta mutogatni a cicimet,meg mutatni a szájával,hogy szopizott. 3 éves lány. Szerintem hiányzik neki,vagy nem tudom :))
Valószínűleg ezért,de még mindig van tejem,pedig már egy éve elvettem tőle. Majd csak elapad egyszer..
12/17 anonim válasza:
2,5 évesen magától szokott le.
13/17 anonim válasza:
A nagy 8 hònapos koràig..sajàt maga hagyta el. A kicsit 13 hònapig..pàr hèt alatt folyamatosan leszoktattuk. Mindkettő igeny szerint kapta, semmi tàpszeres kiegèszites.
14/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Persze a szoptatàs utàn elfogattàk a gyerek tejitalt.
15/17 anonim válasza:
Aki lepontozott, az az 5 éves gyerekét is szoptatja??? Vagy meddig kellett volna még szopiznia? Örülnék,ha megírná....
16/17 anonim válasza:
Sajnos csak 5 hónapig sikerült. 1 évig legalább szerettem volna, de végig küszködtünk a szopászavarral, kellett tápszeres kiegészítés és egyszer csak ellökte a cicit és onnantól akárhogy próbáltam nem fogadta el. Lefejve sem, úgy sejtem az íze változott a mensestől. Utána még hetekig próbálkoztam de feladtam. Még nemrég apadt el egyébként a tejem, 22 hónaposom van.
17/17 anonim válasza:
22 hónapos koráig, akkor beköltözött a pocakba a kistesó és már nagyon zavart, fájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!