Meddig szoptattad a babád?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 19:23
1/17 anonim válasza:
Semeddig, sajnos.
Terhesség alatt derült ki daganatos betegség, vállaltam a kockzatot, kihordtm, de utána kemo jött azonnal.
Ma már 22 elmúlt, évi egy nthát leszámítva teljesen egészséges ő is, én is :)
2/17 anonim válasza:
Amint betöltötték a 6 hónapot akkor szoptattam utoljára. Előtte 1 héttel mar csökkentettem a szopások számát.
5/17 anonim válasza:
18hónapig, nekem ez volt a határ amit szerettem volna elérni,ő meg már nagyfiú volt így nem is követelőzött érte szerencsére 🙂
7/17 anonim válasza:
Csak 4,5 hónapig ment, utána még a 6. hónapig egyre nagyobb mennyiségű tápszeres kiegészítéssel; majd elapadt.
8/17 anonim válasza:
A nagyot 11 hetes koráig, akkor szopisztrájkba kezdett, de 4 hónapos koráig még fejtem neki annyit amennyi volt, fokozatosan csökkent, majd végleg elapadt.
A kicsi 4 hónapos koráig volt kizárólag anyatejes, őt el kellett választanom egészségügyi okok miatt, fejni sem tudtam neki.
9/17 anonim válasza:
13 hónapig teso van tervezve jobbnak láttam leszokatni nekem rosszabb volt mint neki.
10/17 anonim válasza:
A nagyot 2 évig. A kicsi 3,5 hónapos, ha igényli, őt is eddig fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!