Mit csomagoljak a három hónapos kisfiamnak, ha vízparthoz
nagyon közeli helyre megyünk egy hosszú hétvégére?
Milyen ruhákat pakoljak és mennyit?
Figyelt kérdés
Gondban vagyok. A Tisza partra megyünk egy pár napra és ugyebár rengeteg ott a szúnyog. Viszünk szúnyoghálót a babakocsihoz, de elkerülhetettlen hogy ne csípjék meg. Milyen kenőcsöt lehet kapni hogy kezeljem vele a csípéseket? Még nem voltunk távol itthontól. Vigyek mindent ami itthon van vagy csak amit ott nem lehet gyorsan beszerezni hétvégén? Pl. lázcsillapító kúp, lázmérő...stb.
Első babás anyuka vagyok. Lehet hogy csak túlságosan félek?
2010. júl. 5. 15:35
1/7 anonim válasza:
Napra semmiképp ne vigyed. Lehet ANTIVAKARIN krémet kapni, nekem azt ajánlotta a gyógyszerész, azt lehet babáknál használni, a Fenistil nem jó. Vigyél mindent, az a biztos, lázcsillapítót mindenképp. Ruhát is minden napra eleget, nehogy bajba legyél, ha pisis, kakis lesz. Melegebb ruhát is vigyél.
2010. júl. 5. 16:11
2/7 anonim válasza:
Bodyból mindenképp 2x annyit vigyél,mint ahány napra mentek.Vigyél neki rövidujjut,rövidgatyát,de hosszú vékony nadrágot és felsőt is,esetleg ha estefelé mennétek ki,és mindenképp vastagabb ruhát is,ha hirtelen lehulne.A brendonban vettem egy sprayt ami távol tartja a szúnyogokat,Galaktiv Bio a neve,és ujszülött kortól használható.Lehet hogy van patikában is.Mindent vigyél otthonról amit naponta használtok,és vészhelyzetre is gyógyszereket meg egyebeket,hogyha pl.felmenne a láza vagy valami az éjszaka közepén,ne akkor kapkodjatok hogy most mi legyen.
2010. júl. 5. 17:48
3/7 anonim válasza:
Én elvittem a háziorvoshoz és megkérdeztem hogy milyen gyógyszereket érdemes vinni. Lázcsillapítót mindenképpen viszunk. Meg írt receptet, hasmenésre. Napszúrásra Cataflan cseppet mondott, ha véletlen az is receptes de az van itthon. fenistil cseppet ha csípés van. Elocom az is receptes ez a fenistél gél helyett. Prospán ha véletlen köhögne.
2010. júl. 5. 19:30
4/7 anonim válasza:
hello
én ma vettem a picurnak (7 hós) galaktív biot a szúnyogok ellen, de rossmannban is lehet kapni, kb. 1200 ft
fenistil gelt pedig doki ajánlotta a csípésekre
2010. júl. 5. 21:43
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és még a héten összekészítem a csomagot és a védőnőhöz is elmegyek.
2010. júl. 5. 21:49
6/7 anonim válasza:
Én vinném:
8 rövidújjú bodyt
4 rövidnadrágot
2 hosszú nadrágot
2 hosszú újjú bodyt
2 kardigánt
2 pizsirugit
1 plédet
pelenka
popsitörlő popsikrém
cumisüveg
cumi
tápszer
mosogató szivacs, mosogató szert
lázmérő, lázcsillapító
szúnyogriaszto krém, mi proteckt kölyök -öt használunk
dokival írass fel rázós gyógyszertári löttyöt amit bárányhimlőre adnak, jól hűsíti a szunyogcsípést nem hólyagosodik fel tőle a csípés helye, nektek is jó lesz és csak 500 ft
egy két györgő rágóka
textilpelenka
fürdető krém vagy habfürdő, esetleg egy lavór ha nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!