Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le 1éves fiam...

Hogy szoktassam le 1éves fiam az éjszakai teázásokról?

Figyelt kérdés
A nyáron szokhatott rá,amikor olyan iszonyat meleg volt. De most már biztos vagyok benne hogy csak megszokásból ébred fel,és mással nem tudom visszaaltatni :( Van úgy hogy akár 4-5-ször is fel kell így,hogy megnyugtatásaként cumizhasson egy kis teát. Mit tegyek?
2008. nov. 11. 07:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbálj vizet adni neki. Az oltja a szomjat, ha azért ébredne fel, de nem olyan finom, mint a tea, így talán nem éri majd meg neki fölkelnie érte, ha nem szomjas.

Esetleg párásítsd kicsit a szobát, akkor tutira nem szárad ki a szája és kevésbé kér inni.

2008. nov. 11. 08:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nagyon száraz a levegő a szobában most a fűtés megkezdésétől,lehet venni radiátorra párologtatott,vízzel is lehet próbálkozni,mert lehet,hogy a teától csak szomjasabb éjjel,bár úgy őszintén az én fiam 2 éves és a mai napig felkel 2-3 szór inni éjjel,pedig már kipróbáltam mindent az ég világon,így nem tudok mit tenni felkelek és adok neki vizet,bár ha néha néha magunkat nézzük pl. én is mindig felkelek éjjel inni.
2008. nov. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!