Hogyan szoktassam RÁ 5hónapos kislányomat a cumira?
Pohárból nem próbáltad?
A Fiam Avent pohárból bármit megiszik, cumisüvegből már nem biztos.
Is-is, de nem ez a baja. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a cumival. Csak rágja meg "bokákol" tőle.. Nem tudom, hogy segítsek neki, hogy rájöjjön, hogyan kell enni belőle.
És sajnos van olyan hely ahova nem vihetem magammal (pl. fogorvos), illetve néha vágyom is egy kis kiruccanásra Nélküle. És segítségem lenne, de senki nem tudja megetetni.
Én azt javasolnám, hogy minden nap legalább egyszer, amikor éhes, cumisüvegből próbáld megetetni. Milyen cumisüveged van? Olyasmi kéne, ami leginkább hasonlít a mellbimbódra, és próbálj ki abból is több fokozatot (1 lyukú, 2-es stb.), mert gondolom a babának nem mindegy, mennyire jön belőle a tej, ha túl lassan, akkor türelmetlen lesz, ha túl gyorsan, akkor meg az a baj.
Aztán ha majd sikerül egyszer cumisüvegből megetetned, bízd rá a párodra, hogy ő etesse 1-2 naponta 1x. Ez azért fontos, hogy megtanulja, nem csak anya tud neki enni adni. Ha ez is sikerül, rábízhatod a párodra vagy másra, akivel szeret lenni.
Próbálkozunk 3napja, de nem nagyon akar menni..
Esetleg van még valamilyen ötlete valakinek?
nálunk is ez ment aztán tesóm mondta, hogy nem jó a cumisüvegünk, vegyünk mam-ot, az jobban hasonlít a cicihez.
hát mondanom sem kell, MINDEN csúszott belőle, tápi, lefejt tej, gyümölcslé, víz, tea.... :D
én meg azt hittem cicifüggő a drágám :)
Milyen cumisüvegetek van? Sok babánál tényleg számít! Nálunk csak a Tommee Tippee-s volt jó...
Szóval próbáltad már másféle cumisüvegből is itatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!