Nektek mikor ült a babátok önállóan?
Kislányom 7 hónapos múlt, kb. 2 hete már szépen ül, ha felültetem.
Akár 1 óra hosszát is képes ücsörögni anélkül, hogy elborulna, viszont magától még nem tud felülni.
A védőnőm azt mondta, hogy nyugodtan ültethetem, csak ne támasszam ki, mivel, ha elfárad, el tudjon dőlni és "amit már tud a baba, azt csinálhatja".
Vélemény?
Nektek mikor ült a babátok magától és mikor ültettétek?
Rosszindulatú, kioktató fotelforradalmárok ne kommenteljenek, köszönöm.
Tilos ultetni!
És igen , "
fotelforradalmar " vagyok , szakmabeli , 20 éves tapasztalattal.
Majd három év múlva ne gyere ide nyögni hogy szét van menve a gyerek gerince 🙄
En is úgy tudom, hogy nem szabad ültetni de nagyon sokan ültetik egyébként.
7 hónaposan kúszás/mászásból ült "ki". Azóta ül bár hasizomból még nem.
6 hónaposan
De 8 hónaposan már állt asztal mellett,lépegetett is. Kifejezetten siet a babám minden fejlődési lépést.
Ne ültesd!
Azon kívül hogy nem tesz jót a gerincének, nem inspirálja semmi a mászásra mert rendesen, sokat lát.
Persze pár percre a kezedben vagy amíg tapsikoltok vagy lovaglósat játszatok lehet, de mindig tudjon eldőlni.
6 hónaposan kezdett kúszni, 2-3 hét alatt váltott át teljesen mászásba, onnan ült ki. Eleinte féloldalasan, aztán egyre hosszabb időkre egyenesen is. Na ez az amit magától csinál.
Nekem a legfurcsább a felültetem és órákig tud úgy ülni rész. Az én fiam még most sem tud órákat ülni. Örülök ha 3-4 évesen képes lesz egy óvodai foglalkozást nyugton végigülni.
Mióta megtanult kúszni még álmában is folyton megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!