Féléves babátok mennyi időt játszik önállóan? Ez életkorfüggő, vagy babafüggő?
Ugyan meg csak 4hos.de jol elvan egyedul.
8hetes koraig kihisztizte magat :D azota igazan jogyerek lett.
A jatszoszonyegen szeret a legjobban.kepes fel-1 ora onallo jatszas utan szepen magatol elaludni ott.
Szerencsem van vele.
ez részben babafüggő, de lehet hozzá szoktatni hogy egyedül legyen, például úgy, hogy a nyivákolásra nem ugrasz, csak a sírásra :)
egyébként a lányom kb. 3 hónapos korától 15-20 percet volt egyedül (hasfájós is volt), fél éves korától meg kb. már 1 órát....én is úgy csináltam hogy ha csak nyüszögött meg méltatlankodott akkor nem mentem hozzá oda hanem énekkel nyugtattam, aztán amikor már sírni kezdett akkor odamentem hozzá. Az ilyen önálló játszós blokkokat mindig igyekeztem a napi renden belül ugyanakkorra időzíteni, hogy felismerje, és lehetőleg reggelre, amikor jó kedvű és kipihent.
én sem fiúban sem lányban nem ismerek olyan babát/kisgyereket, aki ne lenne el önállóan fél éves kora óta X időt - feltéve hogy ezért tett is az édesanyja...olyat ismerek, ahol nem tett, és nincs is el egyedül. De ennek ellenére eltudom képzelni, hogy van olyan babóca aki tényleg ilyen típus, annak ellenére hogy az anyja sosem pattant....nem ismerek ilyet de biztos van :) szóval ha így is lesz, nem biztos hogy hibás vagy ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!