Mikor tanul meg önállóan járni a fiam? Ti babátok mennyi idős volt mikor elindult?
6hónapos volt mikor kapaszkodva felállt. Kb. Egy hónapja lépeget kapaszkodva a bútor mellett rengetegszer elengedi ha feláll azt amibe kapaszkodik es akár percekig áll.
Kb.2 hete próbál felállni gugolasbol de ez nem nagyon sikerül még neki
Már 10,5hónapos
De mikor indul el?
Ha stabilan, kapaszkodás nélkül meg tud állni, akkor onnantól 2hónap amig egyedül elindul... általában.
De lehet ügyesebb is lesz a te babád.
Nekem 3fiam van, az első 12hósan, a második 13,5hósan, a harmadik 15hósan indult el.
még nincs 11 hónapos,minek sietteted?????
én inkább azon lennék,hogy minél többet másszon,mert ebben a korban még azt kéne!!
Persze,ha nem érdekli az más, de én tuti olyanokat játszanék vele,ami mászásra készteti.Így erősödik a teste,és fejődik az agya!!
Nem kell neki még menni,bőven ráér 1-1,5 évesen!!
komolyan most miért kell lepontozni???
mert megy itt ez a hülye versen,hogy kinek a babája "ügyesebb" ki tanul meg előbb járni...
van egy ismerősöm akinek a lánya már 9 hónaposan járt, és a doki mondta neki,hogy játsszon úgy vele,hogy másznia kelljen,mert a mászás igenis nagyon fontos szakasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!