Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers pelus, gyártási hiba?

Pampers pelus, gyártási hiba?

Figyelt kérdés
Tegnap a lányom nagy csendben szöszmötölt valamit a szobájában. Odamegyek és rengeteg pici zselészerű darabka volt szétszóródva a földön és azzal játszott. El se tudtam képzelni, hogy miből hullott ki, erre mikor elszaladt láttam, hogy a pelenkából szóródik mindenfelé, amerre megy. Hihetetlenül mérges lettem, hogy egy márkás, drága pelenkával ilyen előfordulhat! Ha nem veszem észre a lányom megeszegeti a zselés cuccot, ami ugyebár már pisis is volt.. Már a pampers-ben sem lehet bízni? :S Gyártási hiba volt? Járt már valaki így? 13 hós a lányom, hónapok óta az active baby 4-es pelust használjuk, de ilyen még nem fordult elő. :(
2010. júl. 5. 11:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Húú, na tessék. Akkor nem vagyunk egyedül :S
2010. júl. 5. 11:55
 12/19 anonim ***** válasza:
De szerintem a 12 órát éjszakára gondolták, amikor egyébként fekszik és nem pisil annyit, mint napközben. Hacsak magadból indulsz ki, te hányszor mész el pisilni éjjel és hányszor nappal? Jó persze pisil éjjel, hiszen ezért kell rá pelus, de biztos, hogy jóval kevesebbszer és kevesebbet mint nappal. Szerintem. És nem hinném, hogy napi 2 pelus elég lenne akkor. Éjjelre egy és nappal pedig legalább 3 vagy 4 kell, biztosan.
2010. júl. 5. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Tudom, ez durvan hangzik, de ha par darabot felcsipett volna belole,akkor sem lett volna semmi baja, nem ciant tartalmaz.

Nem lekicsinyiteni akarom a problemat, elhiszem, hogy idegesito, de teny, hogy ettol durvabb dolgok is kerulhetnek egy gyerek szajaba.

A pelenkaknal ez a zselekicsapodas nem ritka jelenseg. Ezt ugy mondom, hogy napi 10 pelenkacseret tuti vegzek ket eve, mert egyszerre ket pelenkasom van. Probaltam mar tobb pelenkat, jelenleg Pamperst hasznalunk honapok ota mindket gyerekhez,de Huggiesnal is ugyanugy elofordult. En ugyan csak akkor talalkoztam ezzel a jelenseggel, amikor nagyon megtelt a pelus,de akkor sem hullajtottak maguk utan,hanem a borukon volt zsele. Vagy a babad combjanal eshettek ki,vagy megis volt valahol egy pici lyuk a peluson.

Ez a "12 oran at tarto szarazsag" jol hangzo szlogen, semmi tobb. Nem mindegy, hogy egy ujszulott gyerekrol van szo (aki mondjuk egyebkent is kb minden szoptatas utan kakil), az sem mindegy, hogy mondjuk egy masfel eves gyerek elvan napi 3 dl folyadekrol, vagy ket orankent toltogetni kell a poharat, mint pl az en fiamet.

2010. júl. 5. 12:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia! írtad hogy hónapok óta ezt használod és most lett egy ilyen. Na ez az, van olyan gagyi pelenka aminél ez naponta fordul elő.

Másrészt hidd el ha megeszik egy két zselé darabot sem lesz semmi baja tőle. Nálunk is volt már ilyen, nem lesz az összes darab ilyen, felesleges ezt így felfújni.

2010. júl. 5. 14:24
 15/19 anonim ***** válasza:

én egyszer vettem 100 db-os nevenincs pelenkát, na abból aztán rendesen kijöttek a zselédarabok, tök mindegy volt, mikor cseréltem...alig vártam, hogy elfogyjon, többet sose veszek az tuti, akármilyen olcsó is!

szerintem biztos gyártási hiba, vagy a gyerek kiszakította, fennakadt vele valahol, ilyesmi lehetett. én is pampers-t veszek egyébként legtöbbször, most a 3-as méretet, de ebből még nem jöttek ki sosem.

2010. júl. 5. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Velünk is történt már ilyen egyszer, de azt is tudom, hogy azért, mert a lányom elalvás előtt is sokat ivott, és éjszaka is ivott, reggel meg már annyira tele volt a pelus, hogy nem bírta tovább, és kiszakadt. Nekem inkább az furcsam hogy kipergett belőle a zselé, mert én a bőréről sehogy nem tudtam letörölni, úgyhogy vittem zuhanyozni a kádba, pelenkával, bodyval, pizsivel együtt.:)

De azóta is a Pamperst használjuk, nekünk az vált be legjobban, én nem háborodnék fel a helyedben, csak ha ez többször is megismétlődne.

2010. júl. 6. 00:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem a kis fenekére volt feltapadva, hanem rengeteg nagyobb zselédarab hullott belőle. De annyi, hogy porszívóval szívtam össze. :S
2010. júl. 6. 09:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát nem azért, de ha nagyobb zselédarabok potyogtak ki belőle, akkor azért csak megszívta magát alaposan pisivel az a pelus. És egy óra alatt én lehetetlennek tartom, hogy annyit pisiljen egy 13 hónapos, hogy tele legyen a pelus,
2010. júl. 6. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont ez miatt ültem géphez. Régebben is előfordult 1x-2x, de akkor nem nagyon érdekelt, gondoltam előfordul az ilyen jobb családokban is :) De ebben a csomagban már a 3. ilyennel akadok össze. Rengeteget iszik a kislányom, reggelre mindig tele van rendesen a pelus, de ez a 3. reggel, hogy ezekkel a zselékkel van tele az ágy. Éppen ezért veszek jó minőségű pelenkát, mert ez eddig kibírta. Írnék Nekik, regisztráltam az oldalra is, de lehetetlen elérni őket... Ha valaki esetleg tud e-mail címet, megköszönném.

2011. szept. 6. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!